Crimă incredibilă într-o comună bihoreană. Un bărbat din comuna Tinca, în vârstă de 67 de ani, şi-a ucis soţia. Femeia era mamă a nouă copii. Corpul neînsuflețit al victimei a fost împachetat într-o pătură şi  îngropat pe malul Crişului Negru. Soțul criminal a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat luni Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Gelozia soțului i-a curmat viața femeii

În acest caz, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a făcut precizări și a anunțat preluarea cazului. Comunicatul Tribunalului Bihor prezintă dovezile analizate. Soțul criminal a ucis victima pe fondul geloziei și a îngropat-o pe malul stâng al Crișului Negru, relatează Agerpres .

“Din mijloacele de probă administrate în cauză a rezultat că în seara zilei de 14.04.2021, în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Tinca, judeţul Bihor, inculpatul F. A, în vârstă de 67 ani, pe fondul geloziei şi a refuzului soţiei F, M., în vârstă de 57 ani, de a întreţine relaţii intime, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu o bucată de lemn în zona capului, a gâtului şi a toracelui, cauzându-i mai multe leziuni care au dus la decesul victimei.

Ulterior, F. A. a transportat victima şi a îngropat-o pe malul stâng al Crişului Negru în extravilanul localităţii Tinca, în zona denumită popular ”Râturi” ”, se arată în comunicatul transmis de Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Propunere de arestare preventivă prelungită la 30 de zile

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au dispus, duminică, în 18 aprilie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpat. Acesta este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, inculpatul fiind reţinut pe o durată de 24 ore.

Procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului. Astfel, la finalul dezbaterilor judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 zile.