Evenimentul Zilei > Politica > Un bărbat din Bihor care participa la o vânătoare ilegală a fost găsit împușcat în piept
Un bărbat din Bihor care participa la o vânătoare ilegală a fost găsit împușcat în piept

Un bărbat din Bihor care participa la o vânătoare ilegală a fost găsit împușcat în piept

Un bărbat din județul Bihor a fost găsit mort, sâmbătă, la marginea unui lan de porumb, surse din cadrul anchetei spunând că acesta a fost împuşcat în timp ce vâna fără autorizaţie alături de un prieten.

Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit mort de către fratele său, la marginea unui lan de porumb, împuşcat în piept. al doilea bărbat, în vârstă de 32 de ani, este căutat de polițiști, relatează B1.ro.

Din primele investigaţii rezultă că cei doi ar fi participat la vânătoare fără autorizaţie, iar bărbatul de 35 de ani a fost împuşcat cu o armă de vânătoare de calibru mare, cel mai probabil folosită pentru a vâna mistreţi, iar apoi a fost târât la marginea lanului de porumb, unde corpul său a fost găsit fără suflare, cu capul aşezat pe carabina sa.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: