Previziunile pe care le face

Bărbatul spune că, printre lucrurile care se vor întâmpla în următorii ani se numără realegerea lui Donald Trump, folosirea pe scară mai largă a Bitcoin, progrese mari în domeniul inteligenței artificiale, mașini electrice care ating viteze de aproape 1000 km/h și despre zborul oamenilor pe Marte care va loc în 2028.  Noah mai spune că va există o revoluție în materie de inteligență artificială și că oricine va avea acces la computere performanțe, purtând ochelari de genul celor fabricați de Google.

După cum observaţi bărbatul din viitor apare cu fața blurată, pentru a putea fi protejat, vorbește într-un dialect american ciudat și spune că s-a întors în timp din anul 2030. Celor care se îndoiesc de previziunile lui, le spune că, la un moment dat, vor ajunge să-l creadă.

“Eu nu încerc decât să-I previn pe oameni de ceea ce urmează să se întâmple”. Noah explică că, din cauza unei greșeli, a fost “concediat”, respectiv trimis în 2018. Suferă de depresie și anorexie din cauza că, spune el, este ținut captiv în aceste timpuri și, pentru el, nu mai există cale de întoarcere. Noah mai dezvăluie că, în 2028,  se va  poatea călători în timp, dar nu mai înapoi de 2003, mai scrie sursa menţionată.