Evenimentul Zilei > Actualitate > UMILINȚĂ MAXIMĂ pentru liderul LUMII INTERLOPE. Nevasta sa a fost DESFIGURATĂ. Cum vrea să se RĂZBUNE MAFIOTUL?
UMILINȚĂ MAXIMĂ pentru liderul LUMII INTERLOPE. Nevasta sa a fost DESFIGURATĂ. Cum vrea să se RĂZBUNE MAFIOTUL?

UMILINȚĂ MAXIMĂ pentru liderul LUMII INTERLOPE. Nevasta sa a fost DESFIGURATĂ. Cum vrea să se RĂZBUNE MAFIOTUL?

Liderul lumii interlope a fost umilit de rivalii săi. Aceștia i-au desfigurat nevasta în public. Cum caută să se răzbune mafiotul pe cei responsabili?

Nevasta unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi a fost bătută crunt, într-un restaurant, de membrii unuia dintre cele mai periculoase clanuri din București.

Nelly, soția celebrului Radu Roșca, etichetat drept liderul incontestabil al grupării Sportivilor, a fost victima unui atac extrem de brutal, produs într-un restaurant bucureștean.

„Potrivit unor surse din anturajul victimei, femeia, al cărui soț se află la penitenciar, a fost invitată la o petrecere, care a avut loc într-un restaurant din sectorul 4. În timp ce se afla la masă alături de sora ei și de soția unui prieten al soțului ei, cunoscut ca Alin Pitbull, aceasta ar fi dat o dedicație pentru bărbatul ei, Radu Roșca.

Atunci, aceasta ar fi fost atacată din senin de mai mulți membri ai clanului Ștoacă, atât femei cât și bărbați, care au început s-o lovească.

La un moment dat, cineva ar fi scos inclusiv un cuțit și ar fi încercat s-o înjughie, iar un alt agresor a lovit-o cu un scaun”, scrie Spynews.