Ce e de așteptat de la noua întâlnire între Regele Charles și Prințul Harry

Ce e de așteptat de la noua întâlnire între Regele Charles și Prințul Harry Prințul Harry și Regele Charles. Sursa foto: Facebook

O nouă întâlnire va avea loc săptămâna viitoare între Prințul Harry și tatăl său, Regele Charles, de când monarhul britanic a primit diagnosticul de cancer.

Miercuri, Ducele de Sussex va lua parte la o ceremonie la Catedrala St. Paul pentru a marca cea de-a zecea aniversare a Jocurilor Invictus, la o distanță mică de locul unde tatăl său va fi prezent la un alt eveniment în Londra, în aceeași zi.

Prințul Harry se va întâlni cu tatăl său, Regele Charles

Imediat după diagnosticul de cancer al monarhului, Harry a venit cât a putut de repede în Marea Britanie, în luna februarie, pentru a fi alături de tatăl său. Cei doi au avut atunci o discuție de aproximativ jumătate de oră.

Petrecerea și ceremonia Jocurilor Invictus, la care Prințul Harry va lua parte, se vor încheia la ora 18.00, o oră ce îi va permite acestuia și Regelui Charles să se întâlnească și să stea de vorbă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cel mai probabil, acesta nu se va întâlni și cu fratele său, Prințul William. De altfel, este posibil ca viitorul rege să fie plecat din Londra, având pe agendă angajamente în Cornwall și Insulele Scilly, vineri.

Regele Charles

Sursa foto: EPA/Andy Rain

De altfel, este de așteptat ca Meghan Markle să nu fie alături de soțul său în Marea Britanie.

O sursă a declarat pentru Mirror că Prințul Harry a „menținut un contact regulat cu tatăl său” și nu a „ascuns dorința sa de a-l vedea când poate”.

Regele Cheles, dornic să-și vadă fiul cel mic

De altfel, după diagnosticul de cancer, monarhul Marii Britanii și-a îmbunătățit relația cu fiul său cel mic, iar acum dorește să-l revadă.

Înainte de întâlnirea celor doi, Prințul Harry urmează să se întâlnească cu soția sa, Meghan, în Nigeria, unde au fost invitați să discute despre Jocurile Invictus.

Prințul Harry şi Meghan

Sursa foto: Arhiva EVZ

Aceasta va fi prima lor vizită în această țară din Africa de Vest, potrivit DailyMail.