Florin Salam a reușit să se impună, de-a lungul timpului, ca unul dintre artiștii care ridică lumea de pe scaune, dar se pare că lucrurile n-ar fi chiar atât de roz pentru „rege”.

Chiar și momentele cele mai triste pot fi ”asezonate” – din punct de vedere muzical – cu o dedicație de suflet care să înfioreze asistența. Iar Florin Salam, orice s-ar spune, are talentul incontestabil de a se adapta, rapid, fiecărei situații. Ultimul drum poate fi, astfel, încărcat emoțional, iar rudele și prietenii celui trecut în lumea celor drepți îi cinstesc memoria și prin invitația făcută unui artist cu ”nume”.

„Și dacă nu Florin Salam, atunci cine? Se pleacă de la premisa că răposatul „ascultă” și pleacă „împăcat”, cu atât mai mult cu cât melodiile interpretate de artist sunt chiar cele pe care le asculta, cu plăcere, atunci când gusta din „cele lumești”, alături de cei dragi”, scrie Cancan.

Scena s-a mutat chiar în cimitir, cu „Florinel” interpretând lângă sicriul răposatului, în stilul său caracteristic, melodiile cerute. Piesele de of și jale ale lui Salam au ajuns până la sufletele celor prezenți.

Te-ar putea interesa și: