El se află de puțin timp în fața procurorilor anticorupție, informează Realitatea Plus.

Fostul ministru social-democrat susține că a venit la DNA pentru a se interesa de un dosar din 2013 care a fost clasat.

Teodorovici a spus că a fost notificat că dosarul, deschis în 2013, a fost clasat, fără a oferi detalii în legătură cu obiectul acestui dosar. El a afirmat că el a solicitat accesul la dosar, pentru a asculta înregistrări ale unor discuţii.

Iată și prima declarație a lui Teodorovici la ieșirea de la DNA: „Am făcut o solicitare legală să văd ce anume a fost în dosar, ce convorbiri, ce discuții, chestii de genul acesta – nici nu am întrebat, chiar i-am spus și domnului procuror că nu știu care este speța exact, din ce am căutat și eu pe net am înțeles că este o altă speță, chiar nu știu”.

Teodorovici a mai afirmat că nu a mai fost audiat în respectivul dosar ci doar a fost notificat că acesta s-a clasat.

„Am primit acasă hârtia, notificare, că s-a clasat, fără să știu exact despre ce este vorba, cine a fost în dosar, ce discuții – nu am fost audiat, eu am venit să aflu de la dânșii, am venit să ascult acele înregistrări telefonice din acea perioadă”, a conchis Orlando Teodorovici.

El a stat mai puţin de o oră la DNA şi a ţinut să precizeze că dosarul nu are nicio legătură cu lumea politică.

 

 

5 comentarii

 1. #1

  Poate il urmeaza pe prietenul lui dracnea pentru care a furat la greu din banii nostrii!
  POATE ASA O SA SI TACA, CA MEREU VORBESTE NEINTRBAT LA FEL CA SI PRIETENUL LUI ponta

 2. #2

  Poporenii ne aminteau candva o zicala: cine sare pari multi, mai iau si cate unul in fund…

 3. #3

  In sfarsit il vedem si pe asta judecat ,numai ca are bani sa plateasca .

 4. #4

  Daca traiam intr-o tara normala, as fi spus ca Incepe sa se faca dreptate dar……… degeaba DNA isi face treaba, ca…….. exista unii cu Pensii Speciale care il vor elibera.

 5. #5

  Din pacate totul functioneaza foare greoi atit la DNA cit si in justitia din Romania.Infractori,hoti,criminali sau foarte multi care nu au respectat legile din constitutia tarii sint lasati foarte mult in libertate pana incep cercetarile ,iar dupa asta inca foarte multi ani pana justitia din Romania se gindeste sa dea o sentinta.Asa ca toti acesti indivizi raman liberi multi ani pana se decide o pedeapsa.Motivul acestor intirzieri il cunoastem cu totii ,dar cam asa arata Romania o tara plina de corupti .

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Evenimentul Zilei