Evenimentul Zilei > Actualitate > Ultima modă pentru MIRESE, adusă din Lubin I GALERIE FOTO
Ultima modă pentru MIRESE, adusă din Lubin  I GALERIE FOTO

Ultima modă pentru MIRESE, adusă din Lubin I GALERIE FOTO

Ultima modă pentru miresele din acest sezon a fost lansat în acest sfârșit de săptămână la Timișoara. Modelul a fost important de la polonezi. Un artist din Lubin a venit șa Timișoara să prezinte cele mai noi tendințe.

Se poartă florile, în cele mai diferite feluri: rochii din flori, pălării din flori, buchete sub forme nemaivăzute. Până și bijuteriili mireselor  sunt înlocuite cu flori.

Centrul Timişoarei s-a umplut de flori în aceste zile. În Piaţa Victoriei are loc prima ediţie a festivalului florilor – Timfloralis. Pe lângă expoziția de flori, ghirlandele de plastic și  portalurile – inimi cu 8500 de petunii, au fost organizate și ateliere de gătit cu flori.

Cuplurile  care urmează să aibă nunțile în sezonul acesta  au venit să se inspire în alegerea viitoarelor rochii de mireasă. Zeci de modele de rochii accesorizate cu flori în cel mai neobișnuit mod au fost văzute la Timișoara. ”Un maestru florist din Lublin a realizat aranjamentele florale și buchetele de flori pentru mirese”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Alina Pintilie.