Un vibrator special, OhMiBod, este ultimul atu al fetelor care se dezbracă pentru bani în faţa camerei web. Conform playtech.ro, o companie care se ocupă de producerea jucăriilor sexuale se află în spatele acestei invenţii.

Practic, a fost creată o aplicaţie ce poate fi instalată pe dispozitive inteligente şi care poate controla vibratorul partenerei de la orice distanţă. Astfel, acţiunea devine foarte interesantă pentru toate părţile implicate.

Modelul care foloseşte vibratorul modern în zona intimă, va simţi orice click al celui care care se uită la ea şi care plăteşte sume importante pentru această experienţă. Orice apăsare simţită de respectiva costă foarte mult, iar bărbaţii nici nu îşi dau seama cum rămân fără bani, pentru că timpul trece foarte repede când modelul intră pe culmile plăcerii generate de vibratorul controlat de clientul ei.

OhMiBod Remote a fost prezentată prima oară în Las Vegas, la CES 2015, şi poate fi personalizată astfel încât intensitatea să fie controlată manual. Au fost produse şi vibratoare wireless cu muzică, foarte apreciate în studiourile de videochat.

Emiţătorul wireless poate fi conectat la un iPod, iPhone sau la orice mp3 player, iar vibraţiile îşi vor modifica intensitatea în funcţie de ritmul muzicii preferate.

Jucăriile din gama OhMiBod pot funcţiona şi fără muzică. Ineditele vibratoare se încarcă în două ore şi pot fi folosite chiar şi cinci ore.