Evenimentul ZileiPoliticaElena Udrea: Plicuşor Ban conduce un vehicul politic creat pentru a băga în Parlament acoperiţii serviciilor secrete

Elena Udrea: Plicuşor Ban conduce un vehicul politic creat pentru a băga în Parlament acoperiţii serviciilor secrete

Elena Udrea: Plicuşor Ban conduce un vehicul politic creat pentru a băga în Parlament acoperiţii serviciilor secrete
Deputatul Elena Udrea spune că un "oengist de mediu", poreclit "Plicuşor Ban", este preferatul Sistemului.
"Nişte oameni răi îmi povesteau zilele trecute despre un oengist de mediu cu preocupări pe zona de urbanism. Îi spuneau Plicuşor Ban bietului om. Nu am înţeles dacă se refereau la relaţia lui cu Soroş sau la activitatea de blocare a diferitelor proiecte de urbanism în Capitală. Mai ales ştiind că este conducătorul partidului Sistemului, vehiculul politic special creat pentru a băga în Parlament toţi acoperiţii serviciilor secrete. Cum a ajuns Neicuşor Dan să fie chiar şeful mişcării care se vrea alternativă la clasa politică actuală este greu de înţeles pentru oricine gândeşte cât de cât. Nu e charismatic, nu are un proiect clar şi nici calităţi de lider ori alte calităţi care să-l recomande ca salvator al neamului.
Oare tocmai aceste carenţe să-l fi făcut preferat de Sistem după un model deja brevetat în cazul lui Klaus Iohannis?", a scris Udrea pe Facebook.