Evenimentul Zilei > Politica > Udrea a abandonat limuzina de lux pentru o BUBURUZĂ cu numărul 30
Udrea a abandonat limuzina de lux pentru o BUBURUZĂ cu numărul 30

Udrea a abandonat limuzina de lux pentru o BUBURUZĂ cu numărul 30

Vrem nu vrem, putem spune că blonda surprinde de fiecare dată dar nu numai atunci când vine vorba despre vestimentaţie sau accesorii (de parcă celelalte femeie nu le poartă sau nu le posedă, într-o mică sau mare măsură), ci şi atunci când vine vorba de politică. Este totdeauna atipică, iese din tiparele mult prea învechite ale celorlalţi politicieni şi, se face remarcată fără prea mari eforturi spre disperarea rivalilor săi.

Candidând din postura de independent pentru un post de deputat în Bucureşti, Elena Udrea se vede obligată să adopte o campanie electorală atipică pentru a se face remarcată. În urmă cu o zi, fosta şefă PMP a fost surprinsă plimbându-se prin oraş nu cu Mercedesul obişnuit, ci cu o maşină mult mai ieftină şi mai mică, informează stiripesurse.ro

Udrea şi-a colantat Fiatul cumpărat în 2012 cu sloganul electoral "O femeie cât 10 bărbaţi”, dar şi cu deja celebra poziţie 30 pe care se află pe buletinul de vot pentru Camera Deputaţilor. La geamul din stânga al maşinii se poate remarca şi un tricolor rămas probabil acolo de la serbările prilejuite de Ziua Naţională a României.