Evenimentul Zilei > Actualitate > Tzanca Uraganul, bătut cu bestialitate. Când i-a luat cagula unuia dintre agresori, a rămas șocat sa vadă cine este
Tzanca Uraganul, bătut cu bestialitate. Când i-a luat cagula unuia dintre agresori, a rămas șocat sa vadă cine este

Tzanca Uraganul, bătut cu bestialitate. Când i-a luat cagula unuia dintre agresori, a rămas șocat sa vadă cine este

Cunoscutul manelist Tzancă Uraganu se află internat într-un spital din Germania, după fost bătut, cu bestialitate, noaptea trecută de mai mulți indivizi mascați. Alina Marymar, iubita manelistului, a susținut că printre agresori s-a fi aflat şi fostul cumnat al acestuia.

Familia manelistului a confirmat vestea că artistul ar fi fost bătut. De agresiune sunt acuzați chiar foștii cumnați ai săi, frații Lambadei, mama copilului lui Tzancă Uraganu, cea de care artistul s-a despărțit, dar cu care e în continuare în plin scandal.

Foștii cumnații ai săi ar fi venit tocmai din Anglia în Germania, acolo unde cântărețul se află împreună cu actuala iubită, Alina Marymar, iar aceștia l-au fi bătut cu telescoapele pe cântăreț, toți cei patru-cinci bărbați fiind mascați.

Alina Marymar și-a dat seama că e vorba de foștii cumnați artistului atunci când i-a tras fularul de pe față unuia dintre ei, scrie spynews.ro.

Manelistul s-a filmat, înainte de bătaie, la volanul bolidului său decapotabil, de lux

Cu doar câteva ore înainte de presupusa agresiune, Tzancă Uraganu s-a filmat la volanul bolidului său de lux și decapotabil. Artistul se distra pe propriile sale melodii la bordul mașinii sale extrem de scumpe și cu mulți cai putere.

Iată că imediat după publicarea filmărilor, artistul ar fi fost implicat în altercație, după cum ne-au declarat sursele apropiate ale manelistului.

Conform declarațiilor lui Miraj Tsunami, fratele lui Tzancă Uraganu, manelistul a fost internat în spital, însă nu este în comă. Acestuia i s-au făcut mai multe investigații, însă acum starea sa de sănătate e una bună. Acesta ar putea să revină acasă în cursul zilei de mâine, după ce medicii au decis externarea sa din spital.

„L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape”

„L-au lovit în zona capului, la ochi, cu niște telescoape. A fost în spital, i-au făcut investigații, nu este în comă, mâine vine acasă, a plecat din spital pe picioarele lui, doar mie mi-a dat poze cu el, nu le pot da.

A zis că este bine, după care i-am sunat pe mama și pe tata. Spunem sărut mâna lui Dumnezeu că nu a murit. Are bodyguarzi, dar nu erau cu el, unul plecase acasă, el era cu un lăutar dar ăștia l-au urmărit, probabil a fost vândut de cineva și etc.

Au atacat-o și pe Marymar, i-au dat și ei câțiva pumni, dar ea se simte bine. Ei aveau ce aveau cu el, el era căzut jos, s-au pus peste ei. Nici nu vreau să îmi imaginez că mă ia capul”, a declarat Miraj Tsunami la Antena Stars