Evenimentul Zilei > Actualitate > Twitter şochează din nou: Văcuţa Meringue a fost cenzurată
Twitter şochează din nou: Văcuţa Meringue a fost cenzurată

Twitter şochează din nou: Văcuţa Meringue a fost cenzurată

Poza postată de o crescătoare de animale din Aveyron a fost ascunsă din pricina unor utilizatori de pe Twitter. Văcuţa Meringue (bezea) este renumită pentru o particularitate anatomică şi din acest motiv a fost cenzurată fotografia cu ea.
Tânără vacă de lapte din Aveyron era deja renumită pentru o particularitate anatomică: ugerul ei are cinci ţâţe în loc de patru, ca de obicei. Dar notorietatea sa a depăşit graniţele fermei unde trăieşte, fiindcă a fost subiectul unei „raportări” pe Twitter.
 
Cazul a atras atenţia când propietara ei, Marie-Amélie Viargues, care are obiceiul de a povesti bucuriile meseriei sale, a postat poza pe Twitter, făcând o fotografie în momentul mulsului şi care arată ugerul cu anomalia de care spuneam mai sus.
Numai că nu toţi utilizatorii Twitter au zâmbit amuzaţi. Poza, care li s-a părut a fi  „prea sugestivă”, a fost clasificată drept „conţinut posibil jignitor”. Toţi abonaţii care au un filtru pentru a fi protejaţi de conţinuturi şocane au fost vitregiţi să vadă povestea vacii cu 5 ţâţe. 
 
Fermiera a protestat, toţi prietenii săi au fost revoltaţi pentru această cenzură absolut anormală. „Ascundeţi exact ceea ce era mai interesant, iar eu din pricina voastră nu mă pot bucura de fotografie”, a glumit un internaut, potrivit france3.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: