Evenimentul Zilei > Actualitate > TVR ar putea transmite meciurile de calificare ale Naţionalei de handbal la RIO 2016
TVR ar putea transmite meciurile de calificare ale Naţionalei de handbal la RIO 2016

TVR ar putea transmite meciurile de calificare ale Naţionalei de handbal la RIO 2016

Televiziunea Română urmează să participe la licitaţia organizată de UFA Sports, proprietarul drepturilor.

Meciurile de calificare la Jocurile Olimpice Rio 2016 ale Naţionalei feminine de handbal, medaliate cu bronz la ultimul Campionat Mondial, ar putea fi urmărite în direct la Televiziunea Română. Turneul preolimpic se joacă în Danemarca, la Aarhus, în perioada 18-20 martie 2016, şi TVR încearcă să obţină drepturile de televizare, în urma deciziei luate în şedinţa de Comitet Director din 17 februarie 2016, urmând să participe la licitaţia organizată de UFA Sports, proprietarul drepturilor.

Televiziunea Română îşi doreşte să ofere publicului plătitor de taxă cele mai importante, aşteptate şi apreciate evenimente sportive naţionale şi internaţionale, aşa cum este şi acest turneu la care participă echipa feminină de handbal a României. Pentru a atinge acest deziderat, Televiziunea Română este obligată să participe la o licitaţie deschisă, organizată de proprietarul drepturilor, UFA Sports.

Manifestăm toată încrederea că situaţia financiară a TVR din acest moment, aflată sub presiunea datoriilor către partenerii comerciali şi a executărilor silite ale angajaților cu decizie judecătorească finală, ne va permite achiziţionarea meciurilor, astfel încât orice român să aibă posibilitatea să trăiască emoţia calificării alături de TVR.

Echipa României joacă în grupă cu Danemarca, Muntenegru şi Uruguay. Se califică la Jocurile Olimpice RIO 2016, primele două echipe din grupă.

Menţionăm că postul public de televiziune va transmite în ziua de 13 martie, de la ora 19.00, pe TVR 2 şi TVR HD, importantul meci din deplasare cu Norvegia, din preliminariile Campionatului European 2016, competiţie pe care toţi fanii handbalului din ţară o vor vedea în exclusivitate la TVR şi TVR HD în luna decembrie a acestui an.
Vara anului 2016 este una mult aşteptată de iubitorii sporturilor olimpice, pentru că în perioada 5-21 august vor avea loc Jocurile Olimpice de Vară, Rio 2016. Televiziunea Română, în calitate de Official Broadcaster, se află în galeria celor mai prestigioase companii media din lume şi va transmite în exclusivitate competiţia la care sperăm să fie prezentă şi Naţionala feminină de handbal. În acest sens, publicul plătitor de taxă TV se va bucura de o experienţă completă, unică, putând urmări, live, competiţiile de la Jocurile Olimpice, nu doar pe staţiile TVR, ci şi pe platforma tvrplus.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: