El s-a fotografiat azi la tribunal, acolo unde s-a prezentat la un termen pentru un nou proces. A scris şi o descriere Pentru prietenii lui de pe reţelele de socializare, cântărețul de manele și-a găsit timp să interacționeze cu prietenii săi virtuali chiar din sala de instanță.

„Inculpatul Mocanu va saluta pe toţi!!!”, a scris Dani Mocanu în dreptul imaginii în care apare foarte serios, îmbrăcat elegant, dar lăsând totuşi cămaşa descheiată în partea de sus pentru a a-i fi admirat tatuajul de pe piept.

Cunoscutul manelist a fost ridicat de polițiști chiar de ziua lui. Mocanu a povestit ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns să fie adus cu forța, la Poliție, chiar în ziua în care acesta a împlinit 27 de ani.

„Pur și simplu trăim în România, nici procurorii nu mai sunt ce au fost odată. Am fost chemat pe 2 septembrie la Parchetul de pe lângă jud sec 1 București, eu eram în Germania la un concert. N-am putut să ajung la timp, fiindcă a avut întârziere avionul. Am luat legătura cu avocatul să anunțe procurul că vin mai târziu, el n-a vrut să înțeleaga și m-a informat că voi fi adus mai târziu cu mandat de aducere”, le-a explicat, pe o rețea de socializare fanilor, Dani Mocanu, scrie spynews.ro