Zilele trecute, Alex Bodi a fost prins la volanul Lamborghini-ului, conducând cu peste 100 km/h în București. Pe lângă faptul că a rămas fără permis, afaceristul a fost băgat în carantină, la hotelul Ramada, pentru că el, de fapt, trebuie să stea în izolare în perioada 13-26 iunie.

„La scurt timp după ce a fost ”închis” în hotelul Ramada, Alex Bodi a contestat, la Judecătoria Sectorului 1 din București, plasarea în carantină instituţionalizată.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în cursul zilei de miercuri, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București au dat decizia în cazul afaceristului. Judecătorii au respins ca nefondată contestația sa.

Soluția pe scurt: Respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare. Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 01 iulie 2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților, potrivit cancan.ro

Oamenii legii i-au despărțit pe Bianca și Bodi! Mesaj disperat! „Este păzit în permanență”

După ce a fost oprit de oamenii legii pentru că ar fi condus cu 104 km/h într-o zonă unde existau restricții de circulație de 50 km/h, autoritățile au declarat că Bodi ar fi trebuit să fie în carantină, în perioada 13 iunie-26 iunie. Prin urmare, măsurile legale pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55/2020, iar fostul soț al Biancăi Dragușanu a fost dus la hotel, pentru a sta în carantină.

Bianca Dragușanu nu a putut să își lase iubitul singur în astfel de momente, așa că frumoasa blondină a decis să îi facă mai multe vizite lui Bodi pentru a îmi mai curma „suferința”.

Bianca Drgușanu le-a mărturisit prietenelor sale că că hotelul este împărțit în două corpuri. O clădire de cinci stele, cu pișcină, acolo unde ar fi stat singură în cameră și unde a petrecut împreună cu fiica lui Bodi și o altă clădire de patru stele, locul în care se află persoanele carantinate.

Ba mai mult, Bianca a mai spus că nu ar fi avut prea mare sorţi de izbândă chiar dacă și-ar fi dorit să meargă în vizită la Alex Bodi. Și asta pentru că locația în care afaceristul este închisă, iar oamenii legii asigura paza permietrului respectiv.

„Și dacă doream să ajung la Alex nu cred că reușeam. Hotelul în care se află el, Ramada Parc, este foarte bine securizat. Regulile sunt extrem de stricte, nu intră și nu iese nimeni. Mi-e dor de el! Noi nu ne-am văzut de când a fost dus în carantină! Este păzit în permanență de polițiști și jandarmi”, le-ar fi spus Bianca Drăgușanu prietenelor ei, potrivit Cancan.

Alex Bodi și Bianca Drgușanu, unul dintre cele mai controversare cupluri din showbiz-ul autohton, s-au împăcat recent, însă rămâne de văzut dacă relația lor va rezista sau se va destrăma din nou.

Sursa: cancan