Evenimentul Zilei > Social > ULUITOR cui i-a spus premierul Tudose: Expropriem câte două COTEȚE săptămânal. Nu vreți să facem AUTOSTRADA?
ULUITOR cui i-a spus premierul Tudose: Expropriem câte două COTEȚE săptămânal. Nu vreți să facem AUTOSTRADA?

ULUITOR cui i-a spus premierul Tudose: Expropriem câte două COTEȚE săptămânal. Nu vreți să facem AUTOSTRADA?

Premierul Tudose ne-a obișnuit deja cu declarațiile tranșante, atunci când este nemulțumit. Nici în ședința de guvern de azi nu a făcut excepție, atacându-l în termeni duri pe ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Joi, în cadrul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria, premierul Tudose l-a atacat dur pe Răzvan Cuc,nemulțumit de încetineala cu care se desfășoară exproprierile, relatează b1.ro

Primul ministru a întrebat: ”Domnule ministrul Cuc, în fiecare săptămână, sau odată la două săptămâni, mai expropriem câte câte două cotețe pe București- Ploiești. Mai aveți sau le putem strânge pe toate odată ca să terminăm?".

În felul acesta, șeful guvernului probabil că dorește să își motiveze cabinetul să ia măsuri cât mai urgente, pentru a reuși să își ducă la împlinire lucrările pe care și le-au propus.

 

Ministrul Cuc a incriminat ”vechea moștenire”, problemele care trebuie reactualizate, însă Tudose, iritat de răspuns, l-a rugat să urgenteze exproprierile: ”În timp ce noi expropriem, alții mai fac câte ceva, nu vreți să facem autostrada înainte să contruiască ei, că poate ne iese mai bine?"