„Aud că un senator ALDE se tot vaită și lamentează prin studiouri și pe unde mai apucă, că vai ce rău e că Tăriceanu nu știu ce a făcut cu partidul lui și că el , senatorul, este disperat că trebuie să facă ceva cu Ponta, cu Tudose, cu Constantin…

Eu zic să stea liniștit în privința a ce va face el… fiindcă nu vrea nimeni să facă ceva cu el! Sau, cel puțin eu, nu mă voi afla în situația să ,,fuzionez” cu vocalul senator ALDE… Sau cu partidul pe care-l reprezintă. Așa că să nu se mai alinte că nu vrea la film fiindcă nu-l invită nimeni…”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.

Senatorul ALDE a fost oficial mazilit de Tăriceanu, motiv pentru care acesta lansează un atac furibund la adresa liderului partidului din care face parte, despre care spune că a „predat ALDE lui Victor Ponta”.

Senatorul ALDE Daniel Zamfir a criticat dur, la Antena 3, în emisiunea lui Radu Tudor, ultimele decizii luate de către conducerea partidului din care face parte.

„De ce nu puteam să-l susţinem pe Mircea Diaconu, dacă aceasta era opţiunea pe care o accepta partidul, fără să facem o alianţă electorală cu Victor Ponta? Eu cred că asocierea imaginii lui Victor Ponta cu Mircea Diaconu, chiar îi dăunează lui Mircea Diaconu. Am serioase semne de întrebare că această alianţă politică şi fuziune e gândită de ceva vreme şi către asta ne îndreptăm. Ori eu nu pot să fuzionez cu statul paralel despre care domnul preşedinte Tăriceanu a vorbit doi ani jumate. (…) Acum ce ne trezim că facem? Ne ducem în braţele statului paralel? Cu ce sunt mai frecventabili Ponta, Tudose şi Daniel Constantin în comparaţie cu Dăncilă, Teodorovici şi Mihai Fifor? De ce sunt mai frecventabili? Ei vin din spuma mării? Noi de la ALDE nu suntem într-o aventură. Suntem într-o fundătură. Într-un drum fără ieşire. Partidul îi este predat lui Victor Ponta”, a declarat Mihai Tudose.