Evenimentul Zilei > Social > Trupa VUNK a dat o super petrecere între prieteni
Trupa VUNK a dat o super petrecere între prieteni

Trupa VUNK a dat o super petrecere între prieteni

La recentul concert al trupei VUNK din Hard Rock Café, sute de oameni au purtat ecusoane cu numele lor pentru a se împrieteni mai uşor cu cei din jur, au cântat fiecare vers din piesele trupei preferate, s-au distrat bine #DeTot şi şi-au declarat dependenţa care i-a adus pe toţi în acelaşi loc.

“Sunt VUNKaholic!” a mărturisit fiecare dintre participanţii la concertul trupei VUNK, susţinând opinia lui Cornel Ilie, care spunea: ”Dacă tot s-a interzis fumatul, vom înlocui viciul acesta cu altul! O să rămânem dependenţi, dar la modul frumos!”

Florena – revelaţia ediţiei Eurovision 2016, invitat special la concert, “a împărţit iubirea numai la doi” cu VUNK, în timp ce Cristina Bălan, “Vocea României”, a impresionat publicul interpretând una dintre cele mai emoţionante balade ale trupei, conform unui comunicat de presă. “Fiecare dintre noi o să mai avem o încercare să schimbăm ce vrem!", a avertizat şi Ovidiu Anton, reprezentatul României la Eurovision, care a urcat şi el pe scenă alături de trupa VUNK.

Unele dintre cele mai apreciate hituri VUNK, printre care “Artificii pe tavan”, “Iubeşte-mă de tot”, “La nebunie”, “Un nou univers”, “Fă-mi cu mâna” şi “Aşa şi?”, dar şi coverul în manieră rock după “Policy of Truth” al trupei Depeche Mode, au fost cântate de trupă şi acompaniate puternic de public la concertul #DeTot.

Profund implicată în realităţile româneşti, trupa VUNK a interpretat şi la acest concert unele dintre piesele sale manifest, care în momente sociale tensionate s-au aflat pe buzele multora dintre români. ”Respectă-te, române!”, varianta care combină piesele “Vreau o ţară ca afară” şi “Ne facem auziţi”, a purtat mesajul social al trupei către un public care s-a dovedit şi de această dată foarte receptiv.

 “Iubiţi-va artiştii preferaţi, arătaţi-le că ţineţi la ei şi că va place munca lor, cumpăraţi muzica lor, bilete la evenimentele lor – asta ne hrăneşte! – respectaţi artiştii, limba română, arta în limba română! Mulţumim! Nici nu vă imaginaţi cât de mult! Suntem VUNKoholici împreună!” au fost cuvintele lui Cornel Ilie la finalul show-ului.

După concert, în culise, liderul trupei VUNK a avut parte şi de o surpriză: o doamnă, fan VUNK, care a fost surprinsă de cadoul primit de la Cornel Ilie de 8 martie, a dorit să se revanşeze faţă de acesta şi i-a dăruit, la rândul ei, un cadou pentru fetiţa lui, Zara.

Imagini de la concertul trupei VUNK pot fi urmărite accesând link-ul https://www.facebook.com/VUNKOfficial/?ref=ts&fref=ts unde se găseşte live-ul pe care Cornel Ilie l-a făcut chiar în timpul refrenului “Aşa şi aşa”.

De asemenea, trupa VUNK a trăit alături de “vunkoholici” o experienţă nouă: a ieşit cu fanii la ţigara de după concert. Astfel, membrii trupei Vunk au fost solidari cu fanii lor fumători.

Printr-un mesaj pe pagina de socializare, trupa VUNK îi îndeamnă pe fanii săi să nu renunţe la vicii: “Nu renunţa la vicii. Transformă-le! Cu banii pe care îi dădeai pe ţigări ia-ţi un bilet la concert, la teatru, la film, la muzeu sau cumpără o carte.”

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: