Trupa Animal X vrea să îşi recupereze vechii fani

Trupa Animal X vrea să îşi recupereze vechii fani

Animal X pregăteşte pentru luna mai o relansare în forţă, la şapte ani după ce au ales să abordeze un stil cu totul diferit faţă de cel în care s-au lansat.

Animal X a anunţat în conferinţa de presă de ieri noile proiecte, printre care şi un concert care să celebreze de 13 ani pe care îi împlineşte trupa. În afară de spectacolul din Tribute, Cei cinci actuali membri ai formaţiei, în aceeaşi componenţă de şapte ani, lansează astăzi videoclipul piesei "Să pot ierta", o versiune modernă a piesei lansate de trupă în 2001.

Pentru clip, cei de la Animal X au organizat un concurs, "Fata X", pe Facebook. Tot reţeaua de socializare este locul unde trupa îşi poate promova muzica. „În toată perioada în care nu am fost difuzaţi, publicul ne-a ajutat să continuăm”, a spus solistul, Şerban (Hienă), despre susţinerea pe care le-au arătat-o fanii în perioada în care nu au fpst foarte mediatizaţi. Ei au refuzat şi idea unei colaborări cu o casă de discuri. "Ne vom face label-ul nostru. Vrem să face chestii de bun simţ, fără prea mulţi bani", au dezvăluit ei.

Această revenire a trupei Animal X, spune solistul trupei, vine pe un fond de melancolie. "Fanii noştri încep să îşi aducă aminte ce a însemnat Animal X", spune Şerban. În acelaşi timp, membrii trupei promit să nu schimbe linia abordată acum câţiva ani. "Vom rămâne pe stilul pop rock – fusion", au spus ei, recunoascând că au renunţat de mult la muzica dance şi nu vor să se întorcă vreodată acolo.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chiar astăzi, când piesa "Să pot ierta" apare pe internet, pe pagina oficială de Facebook a formaţiei, cei de la Animal X vor susţine un concert în Centrul Vechi al Capitalei. Sub denumirea "Sub balcon îţi vom cânta o serenadă". Ei pregătesc un spectacol romantic în faţa hotelului Rembrandt, începând cu ora 21.30.