Evenimentul Zilei > International > Trump în dificultate! Problemele îl asaltează dinspre puctul lui slab. I se clatină scaunul. DESTITUIREA este IMINENTĂ!
Trump în dificultate! Problemele îl asaltează dinspre puctul lui slab. I se clatină scaunul. DESTITUIREA este IMINENTĂ!

Trump în dificultate! Problemele îl asaltează dinspre puctul lui slab. I se clatină scaunul. DESTITUIREA este IMINENTĂ!

Ivanka Trump, fiica preşedintelui american Donald Trump, ar putea fi vinovată de încălcarea reglementărilor federale din SUA. Există acuzații susținute de dovezi palpabile că a folosit un cont privat de e-mail pentru coordonarea unor activităţi guvernamentale, scrie luni ziarul Washington Post.

 

Potrivit cotidianului, un birou de avocatură care o reprezintă pe Ivanka Trump a declarat că aceasta a folosit un cont privat de corespondenţă electronică.

Niciunul din mesaje nu conţinea informaţii secrete şi majoritatea se refereau la programarea activităţilor.

Aceeaşi sursă a precizat că ea nu a mai folosit contul respectiv după ce i s-au adus la cunoştinţă reglementările aplicabile.

 

În campania sa electorală din 2016, Donald Trump a atacat-o pe contracandidata sa democrată, Hillary Clinton, pentru utilizarea unui server privat de e-mail în perioada când a fost secretar de stat al SUA, precum şi pentru ştergerea unui volum mare de date.

 

Reuters observă că şi ginerele preşedintelui Trump, Jared Kushner, de asemenea consilier la Casa Albă, a folosit un cont privat de e-mail, deşi subiectul corespondenţei lui Clinton a fost notoriu şi s-a aflat în centrul atenţiei publice timp de câteva luni. AGERPRES