Trump are dovada fraudei: Un document exploziv poate arunca în aer alegerile din SUA

Trump are dovada fraudei: Un document exploziv poate arunca în aer alegerile din SUA

Un judecător din Michigan a permis luni publicarea unui raport care demonstrează erori sistematice intenționate în programele create de sistemele de votare Dominion și că aceste erori au putut influența rezultatele electorale.

Analiștii care au creat raportul, Allied Security Operations Group, au dat publicității concluziile criminalistice privind alegerile din districtul Antrim din statul Michigan.

„Am ajuns la concluzia că sistemul de votare Dominion este creat în mod intenționat și deliberat cu erori inerente pentru a crea o fraudă sistemică și a influența rezultatele alegerilor”, se poate citi în raport.

„Sistemul generează intenționat un număr extrem de mare de erori de vot. Buletinele de vot electronice sunt apoi transferate pentru validare.”

Raportul experților a fost redactat în cadrul unui proces intentat de către William Bailey, un rezident al districtului Antrim, care a acuzat probleme cu mașinile de votat.

Documentul, care a fost menținut secret până luni, confirmă afirmațiile lui Bailey.

„Erorile intenționate duc la o examinare masivă a buletinelor de vot, fără supraveghere, fără transparență și fără audit”, arată raportul experților.

„Aceasta duce la fraudă electorală. Pe baza studiului nostru, concluzionăm că sistemul de votare Dominion nu ar trebui să fie folosit în Michigan. Mai concluzionăm și că rezultatele din districtul Antrim nu ar fi trebuit să fie validate.”

Auditul a descoperit o rată neobișnuit de mare de eroare în procesarea voturilor.

Colosala rată de eroare

„Rata de eroare permisă stabilită de ghidul Comisiei Electorale Federale este de 1 la 250.000 de voturi (0,0008%)”, arată raportul.

„Am observat o rată de eroare de 68,05%. Acest lucru a demonstrat o eroare semnificativă și fatală în securitatea și corectitudinea alegerilor.”

Procurorul General Adjunct al statului Michigan, Erik Grill, a declarat că raportul realizat de Allied Security Operations Group este „incorect, incomplet și înșelător”.

Luni, ziua în care a fost dat publicității, coincide cu ziua în care electorii desemnați în urma alegerilor din 3 noiembrie, și-au exprimat oficial votul.

Asul din mâneca lui Trump

Listelele cu electorii sunt sigilate și trimise în plic la un arhivar electoral din Washington, urmând a fi deschise abia pe 6 ianuarie, în ședința comună a Senatului și Camerei Reprezentanților, prezidată de președintele Senatului, nimeni altul decât vicepreședintele SUA, Mike Pence.

Interesant este însă că legea electorală americană permite legislaturilor din fiecare stat ca, în cazul în care constată o „corupere” a votului să trimită listă cu electori concurentă.

Mike Pence este cel care decide în final care dintre cele două liste de electori ale unui stat trebuie luată în considerare.

Un astfel de precedent a avut loc în 1876.

Cu cât vor apărea mai multe dovezi sau măcar indicii elocvente de fraudă, precum cea de la Michigan, cu atât legislaturile dominate de Republicani vor avea motive să trimită la Washington liste electorale concurente.

Puse cap la cap, toate aceste elemente pot duce la o spectaculoasă răsturnare a alegerilor în favoarea lui Donald Trump.

Ne puteți urmări și pe Google News