Părul trebuie să fie strălucitor şi plin de vitalitate. Pune în aplicare  trucul de mai jos ştiut doar de specialişti.

Uite ce trebuie să faci? După ce te-ai spălat părul, aplică o masca pe ţoţa lungimea firului de par. Înfăşoară-ţi capul într-un prosop cald, pe care să îl ţii pe cap cel puţin 15 minute. La final, clăteşte-te din abundenţă şi usucă părul doar 30%. Aplică pe vârfuri ulei pentru hidratare şi coafează-ţi părul.

Ten. Fă-ţi un gomaj cu o zi înainte de petrecere, iar peste noapte aplică-ţi o masca hidratantă cu mier. Apoi aplică un tratament special pentru ochi. Tenul tău va radia a două zi, iar machiajul preferat de ţine va arată perfect şi va dura mult mai mult.

Umeri, gât şi decolteu. După dus, aplică pe tot corpul o loţiune hidratantă cu particule strălucitoare, sau o pudra cu shimmer delicat. Insistă pe umeri, gât şi decolteu, mai ales dacă vei purta o rochie sexy.

 Mâini. Fă-ţi programare la manichiură şi cere un tratament special. Masca de parafină va hidrata mâinile şi-ţi va lasă cea mai catifelată piele. Aceast trataent foarte uşor se poate face şi acasă, folosind în fiecare seară unt de corp în loc de crema clasică pentru mâini.

Picioare. Vrei să dansezi toată noaptea şi să te distrezi fără să fie nevoie să-ţi schimbi pantofii? În primul rând, aplică în pantofi pernuţe de silicon, care îţi vor atenua considerabil durerea sau oboseală. Poţi folosi chiar un gel revigorant pe toată zona anterioară a piciorului: în spatele genunchiului, pe gamba , călcai, talpă şi degete, potrivit alistmagazine.ro.