Trucul pentru a prepara cei mai delicioși cartofi prăjiți. Multe gospodine nu fac acest pas

Trucul pentru a prepara cei mai delicioși cartofi prăjiți. Multe gospodine nu fac acest pas

Multe gospodine se întreabă în fiecare zi ce pot să gătească mai repede pentru familia lor. De multe ori ele aleg să prepare cartofi prăjiți, dar nu știu care este cel mai important truc pentru ca aceștia să iasă delicioși.

Multe persoane se întreabă ce mâncare pot prepara cât mai repede pentru a economisi timp. În acest caz, mulți dintre noi ne gândim la cartofii prăjiți. Gospodinele au tot felul de trucuri în bucătărie, dar multe dintre ele nu știu care este cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă atunci când prăjesc cartofi. Află de ce trebuie să tai coaja cât mai subțire la cartofi.

Toată lumea iubește cartofii prăjiți și asta pentru că sunt foarte delicioși și timpul de preparare este scurt. Totuși, este nevoie atât de răbdare, cât și de timp atunci când îi cureți. Așadar, este recomandat ca mai întâi să fierbi cartofii, apoi să îi tai și să îi prăjești. În plus, un alt lucru important este uleiul pe care îl folosești când fierbi cartofii. Acesta trebuie să fie unul de calitate.

Taie coaja cartofilor cât mai subțire

Un truc în ceea ce privește prepararea cartofilor de orice fel este să tai coaja cât mai subțire. Atunci când faci cartofi prăjiți este indicat mai întâi să fierbi legumele și ulterior să le tai coaja. Multe gospodine nu fac acest lucru, dar acest pas te va ajuta să economisești timp. Dacă vei fierbe cartofii întregi necurățați într-o oală mare cu apă sărată vei vedea diferența. Focul trebuie să fie mediu spre mare, iar când apa începe să fiarbă reduce-l ușor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ulterior, scurge apa din oală și scoate cartofii. Așteaptă câteva minute până când se răcesc pentru a putea să îi mânui mai ușor. Îi poți ține într-un prosop de bucătărie dacă nu vrei să aștepți. Ultimul pas este să tragi coaja de pe cartofi. Aceasta se va desprinde foarte ușor, dar poți folosi și un cuțit dacă simți că este nevoie. Fierberea cartofilor înainte de a-i decoji are diverse beneficii. În primul rând aceștia absorb mai puțină apă și nu vor mai fi lipicioși.Dacă vei urma sfaturile pe care ți le-am prezentat sigur vei avea cartofi prăjiți sau un piure delicios pentru familia ta, potrivit RomâniaTV.