Evenimentul Zilei > Actualitate > Trei traficanți de Ecstasy și cannabis, prinși în flagrant la Arad
Trei traficanți de Ecstasy și cannabis, prinși în flagrant la Arad

Trei traficanți de Ecstasy și cannabis, prinși în flagrant la Arad

La Arad continuă curățenia în rândul traficanților de droguri. Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, aflaţi sub coordonarea unui procuror din cadrul DIICOT – Biroul Teritorial Arad, au reținut trei bărbaţi care făceau trafic de Ecstasy şi cannabis pe raza municipiului.

Traficanţii au vârste cuprinse între 23 şi 40 de. Ei vindeau dozele de cannabis cu sume cuprinse între 30 și 40 de lei gramul și pastilele de Ecstasy cu 10 lei. Potrivit comisarului Cosmin Popovici, șeful SCCCO Arad, cei trei au fost prinși în flagrant în timp ce vindeau cannabis.

Ulterior, s-au efectuat percheziții domiciliare, la ei, ocazie cu care au fost descoperite diverse cantități de droguri, cannabis gata porționat pentru vânzare, și pastile. Cel mai probabil, pastilele de Ecstasy erau aduse din Olanda, însă cannabisul era cultivat local.

Vom reveni cu amănunte.

 

Procurorii DIICOT Arad i-au prezentat pe cei trei la Tribunalul Arad cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. Traficanţii se află acum în arestul IPJ Arad.