Trei români, jaful deceniului la Londra. Poliția nu a mai văzut această tehnică niciodată

Trei români, jaful deceniului la Londra. Poliția nu a mai văzut această tehnică niciodată

Trei români au dat jaful secolului, într-un magazine din Londra. Cei trei au furat bijuterii în valoare de 300,000 de lire sterline

Planul pe care aceștia la-au pus la cale pentru a da spargerea pare desprins din filme.

Cei trei români au săpat un tunel dintr-un apartament până sub celebra casă de bijuterii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cu toate că planul lor părea fără cusur, hoții au fost prinși. Doi dintre ei au fost arestaţi la Iaşi şi extrădaţi. Ancheta este în plină desfăşurare la Londra, însă toate indiciile de până acum duc la concluzia că jaful a fost comis de trei cetăţeni români, toţi din regiunea Moldovei.

Doi dintre cei trei infractori au fost încătuşaţi după ce un judecător de la Westminster Magistrates’ Court a emis pe numele suspecţilor mandate europene de arestare. Cei doi bărbaţi au fost extrădaţi ca urmare a unor decizii luate de Curtea de Apel Iaşi, care, chiar dacă audiaţi, nu au dat informaţii despre jaful din Londra.

Mai mult, Munteanu, care până în octombrie 2019 a figurat în Marea Britanie ca director al unei firme, a precizat că a locuit în Anglia alături de mai multe persoane şi că nu a ştiut că e cercetat, motivând că, probabil, foştii săi colegi nu i-au comunicat că e căutat de poliţie, relatează ziaruldeiasi.ro.