Evenimentul Zilei > Social > Trei bărbaţi au fost arestaţi după ce le-au dat foc altor patru persoane. Victimele sunt în stare gravă la spital
Trei bărbaţi au fost arestaţi după ce le-au dat foc altor patru persoane. Victimele sunt în stare gravă la spital

Trei bărbaţi au fost arestaţi după ce le-au dat foc altor patru persoane. Victimele sunt în stare gravă la spital

Patru persoane din Medgidia au fost stropite cu benzină de trei bărbați. Aceștia au fost arestați preventiv, iar victimele sunt în stare gravă la spital. Și un copil de 10 ani a fost ars pe corp.

Trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv după ce au stropit cu benzină patru persoane din Medgidia, printre care şi un copil în vârstă de 10 ani. Ei le-au dat foc, iar victimele au ajuns la spital în stare gravă.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis, duminică, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din Medgidia au fost sesizaţi în noaptea de joi spre vineri, despre incident. În urma conflictului a izbucnit un incendiu.

„Din cercetări a reieşit faptul că, pe fondul unui conflict anterior, în noaptea de 4/5 august, în jurul orei 2.00, la domiciliul unei femei, de 44 de ani s-ar fi deplasat mai multe persoane, care ar fi pătruns în curte şi în locuinţă, unde ar fi început să o lovească pe aceasta şi pe membrii familiei sale. Mai mult, după agresiunile fizice, persoanele în cauză le-ar fi stropit cu benzină pe victime, ulterior dându-le foc, după care autorii ar fi părăsit locaţia”, se arată în comunicat.

Sursă: Jaromír Chalabala | Dreamstime.com

Patru persoane au fost arse

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind vorba de o fată de 10 ani, care prezenta arsuri de gradul 1 şi 2, o femeie, de 44 de ani, care prezenta arsuri de gradul 2 şi 3, şi 2 bărbaţi, de 41, respectiv 42 de ani, care prezentau leziuni traumatice şi arsuri.IPJ a precizat că în cazul bărbatului de 42 de ani, medicul legist a concluzionat faptul că leziunile produse sunt foarte grave.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de omor calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. Vinovați au fost trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 37 şi 57 de ani. Ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind prezentaţi apoi Tribunalului Constanţa care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Oamenii legii fac verificări pentru a afla de la ce a pornit scandalul. Victimele sunt monitorizate de specialiști, potrivit News.