Evenimentul Zilei > Horoscop > Trăim o perioadă nefastă, comparabilă cu un război mondial hibrid. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
Trăim o perioadă nefastă, comparabilă cu un război mondial hibrid. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Trăim o perioadă nefastă, comparabilă cu un război mondial hibrid. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Astăzi poţi să rezolvi problemele profesionale, sau sentimentale, fără să te laşi intimidat sau deranjat de bruiajul cotidian. Nu amesteca plăcutul cu utilul, activitatea cu distracţia!

Experții CEDO au subliniat poziția României, care are, de departe cele mai multe sezizări la CEDO raportate la numărul populației. Ei spun că în România, mai mult decât în orice țară europeană s-au luat, sub motivul pandemiei, cele mai dictatoriale măsuri, de altfel inutile, care au demonstrat numai incapacitatea clasei politice, a guvernului și a președenției și extrem de slaba pregătire a medicilor și a sistemului sanitar, în general. Multele accidente, incedii, în mai multe spitale din România, soldate cu multe victime, demonstrează acest lucru. România are cel mai slab procent de vindecări de COVID-19 din Europa, raportat la total teste pozitive.

Dar sunt unii care scriu mai bine decât mine și eu nu fac decât să mă plec în fața iscusinței lor. Iată: https://adriannastase.ro/2021/02/07/lumea-in-care-traim-2/?fbclid=IwAR3ASa3FR9uv-QAUNGcirZI8Vg_0eV6B_e81UY_zwm-Qi3ziZ_qF-CNPwg0. Și https://citestecasastii.ro/andrei-plesu-tara-a-ajuns-proprietatea-privata-a-unor-derbedei/?fbclid=IwAR0FtISWi50Gve1ciNsOdr0R49wBmezb7r_GnRluJWfU3-U8OlWaLEWBP9Y. Ceea ce doream să vă spun, au făcut-o cei doi, pe care îi consider faruri în bezna intelectuală și în furtuna prostiei, situația standard din România. Cu o precizie și cu o sinteză de care nu sunt în stare. Mea culpa! Vorba lui Alecsandri: ”E unul care cântă mai dulce decât mine? Cu-atât mai bine țării, și lui cu-atât mai bine. Apuce înainte ș-ajungă cât de sus!”

 

PAGINA ANTERIOARA CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.