Evenimentul Zilei > Politica > Traian Berbeceanu, către Carmen Dan, după ce aceasta și-a anunțat sprijinul pentru Liviu Dragnea: “Căutaţi adânc în priză”
Traian Berbeceanu, către Carmen Dan, după ce aceasta și-a anunțat sprijinul pentru Liviu Dragnea: “Căutaţi adânc în priză”

Traian Berbeceanu, către Carmen Dan, după ce aceasta și-a anunțat sprijinul pentru Liviu Dragnea: “Căutaţi adânc în priză”

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a postat recent pe pagina sa de Facebook, un anunţ prin care îşi exprimă solidaritatea cu ceea ce i se întâmplă lui Liviu Dragnea, exprimându-si convingerea că acesta din urmă îşi va demonstra în cele din urmă nevinovăţia.

“Dreptul la exprimare este liber şi neîngrădit, indiferent de opinia împărtăşită, scrie minisatrul făcând referire la criticile primite pe reţeaua de socializare atunci când a comentat condamnarea lui Liviu Dragnea. Carmen Dan a spus că a fost și va fi ”alături de președintele partidului, Liviu Dragnea”, fiind convinsă că, ”până la final, își va demonstra nevinovăția”.

În replică, Traian Berbeceanu, fost comisar al BCCO Alba, și apropiat al șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, o critică dur pe Carmen Dan căreia îi reproşează: ”Ministrul polițiștilor și jandarmilor apără un condamnat penal! Carmen Dan califică sentința Înaltei Curți ca fiind una “politizată”! Plecați acasă, doamnă! Și căutați adânc în priză…”, a scris Traian Berbeceanu.