Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie la Vaslui. Un sat întreg a fost devastat de furtună. Un bărbat a murit lovit de trăsnet
Tragedie la Vaslui. Un sat întreg a fost devastat de furtună. Un bărbat a murit lovit de trăsnet

Tragedie la Vaslui. Un sat întreg a fost devastat de furtună. Un bărbat a murit lovit de trăsnet

În judeţul Vaslui, vineri, o furtună puternică a făcut ravagii. Un bărbat a fost lovit mortal de trasnet, iar altul a suferit arsuri pe 30 % din suprafaţa corpului.

Pompierii și un echipaj de ambulanță au intervenit, vineri, în satul Popeni, județul Vaslui, pentru două persoane lovite de fulger.

Din păcate, salvatorii de la ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru unul dintre bărbaţi care a murit pe loc fiind lovit fatal de un fulger.

Cealaltă persoană, prezenta arsuri pe aproximativ 30% din suprafața corpului, fiind preluată și transportată la Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Bârlad.

În Bârlad pompierii intervin pentru evacuarea a trei persoane dintr-o mașină blocată de ape, într-o zonă inundată.

Potrivit pompierilor, în orașul Bârlad, se intervine pentru evacuarea a trei persoane dintr-un autoturism blocat de ape, într-o zonă inundată.

Județul Vaslui a fost sub avertizare cod portocaliu de intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice și ploi în averse, care pe alocuri pot depăși 35 litri/ mp, potrivit romaniatv.net