Este vorba despre vedeta de Hollywood Hagen Mills, cunoscut din serialul Baskets.

Actorul, în vâtstă de 29 de ani, a încercat să-și omoare partenera, pe Erica Price, de 34 de ani, în locuința acesteia din Mayfield.

Se pare că Erica Price a fost împușcată de Mills în mână și în piept, dar a reușit să supraviețuiască și să cheme poliția. Ulterior, Hagen Mills s-a sinucis cu arma cu care încercase să o omoare pe mama fetiței sale de patru ani. Care se afla în locuință în tot acest timp.

Anchetatorii spun că Mills a ținut ostatice două persoane până la apariția Ericăi Price, iar în momentul în care aceasta a intrat în casă, a împușcat-o de mai multe ori. Femeia a fost dusă la spital, dar este în stare stabilă.

Pe 30 martie anul acesta, Mills a fost arestat sub acuzația de viol și sodomie, precum și de răpire și posesie de metamfetamine. El a fost eliberat pe 5 mai în schimbul unei cauțiuni de peste jumătate de milion de dolari.

Potrivit mandatului de arestare, Hagen Mills a atacat, în martie, o femeie, în curtea casei acesteia, a lovit-o cu arma și a dus-o în casă, unde a violat-o. Victima a reușit să scape doar când vedeta hollywoodiană a adormit.

Actorul a devenit celebru după ce a jucat în „Baskets” (2016), în care a interpretat rolul principal (Galifianakis). El a mai apărut în serialul de comedie „Swedish Dicks”, în filmul de TV „Bonnie & Clyde: Justified”, iar ultima producție în care a jucat a fost filmul horror independent „Star Light”, care va fi lansat în august, potrivit DailyMail.