Evenimentul Zilei > Actualitate > Tragedie în Oradea. Tânăr jefuit și târăt de o mașină
Tragedie în Oradea. Tânăr jefuit și târăt de o mașină

Tragedie în Oradea. Tânăr jefuit și târăt de o mașină

Un tânăr a fost tâlhărit și târât câțiva metri cu mașina pe o stradă din Oradea

 Un incident cutremurător a avut loc pe strada Menumorut din Oradea, un tânăr de 29 de ani fiind tâlhărit și târât câțiva metri cu mașina de către un orădean de 36 de ani. Incidentul a avut loc vineri, 22 noiembrie,  în jurul orei 18,  polițiștii fiind chemați la fața locului de tânărul agresat , scrie .bihon.ro. 

Tânărul, în vârstă de 29 de ani. le -a spus oamenilor legii că a avut o întâlnire stabilită cu orădeanul în vârstă de 36 de ani care era interesat de cumpărarea unui telefon mobil . Bărbatul i-a luat tânărului telefonul mobil iar când acesta a încercat să îl împiedice să plece , ținându-se cu mâna de portiera mașinii, șoferul a demarat rapid și l-a tarăt câțiva metri, până când acesta a căzut.

Polițiștii l-au prins rapid pe orădeanul în vârstă de 36 de ani, care este acum cercetat pentru  „săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis i-a fost retras sau anulat”. Sâmbătă, orădeanul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, iar oamenii legii au emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în urma unei întâlniri prestabilite cu acesta, având ca obiect vânzarea unui telefon mobil, în valoare de aproximativ 5.000 de lei, ar fi smuls telefonul din mâna bărbatului, l-ar fi aruncat în interiorul autoturismului personal și, pentru a-și asigura scăparea și pentru a păstra bunul sustras, ar fi demarat în trombă părăsind locul comiterii faptei”, arată comisarul șef al IPJ Bihor, Alina Fărcuța.

„Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Persoanei din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a orădeanului”, a mai adăugat Alina Fărcuța.