Potrivit celor mai noi informații în acest caz, actrița Daniela Oloș a fost descoperită rănită pe liniile de cale ferată dintre stațiile Tomșani și Cricov, județul Prahova. Totul s-a petrecut marți seara, 9 decembrie, când un trecător a găsit-o pe tânără plină de sânge, pe liniile de cale ferată, şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

Un echipaj al Ambulanţei a transportat-o pe tânără la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, iar potrivit unor surse, starea ei de sănătate este critică, scrie Cancan.

Reprezentanții Poliției Prahova spun că din primele verificări a reieșit că victima este o femeie de 39 de ani din Buzău.

Cercetările sunt făcute de polițiști de la Transporturi Prahova, fiind deschis și un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Tânăra  ar fi plecat cu trenul din București, marți seara. Împrejurările în care s-a produs accidentul nu sunt cunoscute, anchetatorii luând în calcul ipoteza că tânăra a căzut din tren. Potrivit acelorași surse, familia tinerei ar fi spus anchetatorilor că aceasta avea, în ultima vreme, “gânduri ciudate și căuta un duhovnic”.