În timp ce bea şampanie în compania domnişoarelor de onoare, cu o noapte înaintea nunţii, Casey a primit un mesaj de la un număr necunoscut. ''Nu te căsători cu el'', spunea textul, în care apăreau detalii cu trădarea viitorului său soţ, cu probe clare. Casey, devastată, a izbucnit în lacrimi. Apoi, însă, s-a gândit la o modalitate de a se răzbuna.

Păţania sa este povestită de către Daily Mail. Viitoarea mireasă trădată, s-a hotărât să nu anuleze nunta, să parcurgă naosul bisericii şi să meargă în faţa altarului, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar mai înainte ca viitorul soţ să-i ridice vălul de pe faţă, s-a adresat prietenilor şi rudelor invitaţi la ceremonie dezvăluind tuturor că a fost trădată de Alex al său.

A citit toate mesajele primite cu o noapte înainte şi a aşteptat ca ''fostul'' să plece din biserică în mod spontan. Apoi s-a adresat invitaţilor încă şocaţi de situaţie: ''Astăzi nu celebrăm o căsătorie, ci doar cinstea. Dorinţa de a găsi adevărata iubire, chiar şi atunci când doare''. Petrecerea n-a fost anulată, iar fata s-a bucurat din toată inima de cheful care a urmat.