Evenimentul Zilei > Actualitate > Descoperă TRĂDAREA cu o zi înainte de nuntă şi se RĂZBUNĂ la ALTAR
Descoperă TRĂDAREA cu o zi înainte de nuntă şi se RĂZBUNĂ la ALTAR

Descoperă TRĂDAREA cu o zi înainte de nuntă şi se RĂZBUNĂ la ALTAR

Pentru majoritatea mireselor, noaptea înainte de nuntă este una dominată de emoţie, nervi, teamă uneori, până în clipa când se văd la altar alături de mire. În cazul acesta, mireasa a ales să se răzbune pe viitorul soţ lăsând să se desfăşoare totul aşa cum era aranjat, iar când au ajuns la altar, a venit bomba.

În timp ce bea şampanie în compania domnişoarelor de onoare, cu o noapte înaintea nunţii, Casey a primit un mesaj de la un număr necunoscut. ''Nu te căsători cu el'', spunea textul, în care apăreau detalii cu trădarea viitorului său soţ, cu probe clare. Casey, devastată, a izbucnit în lacrimi. Apoi, însă, s-a gândit la o modalitate de a se răzbuna.

Păţania sa este povestită de către Daily Mail. Viitoarea mireasă trădată, s-a hotărât să nu anuleze nunta, să parcurgă naosul bisericii şi să meargă în faţa altarului, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar mai înainte ca viitorul soţ să-i ridice vălul de pe faţă, s-a adresat prietenilor şi rudelor invitaţi la ceremonie dezvăluind tuturor că a fost trădată de Alex al său.

A citit toate mesajele primite cu o noapte înainte şi a aşteptat ca ''fostul'' să plece din biserică în mod spontan. Apoi s-a adresat invitaţilor încă şocaţi de situaţie: ''Astăzi nu celebrăm o căsătorie, ci doar cinstea. Dorinţa de a găsi adevărata iubire, chiar şi atunci când doare''. Petrecerea n-a fost anulată, iar fata s-a bucurat din toată inima de cheful care a urmat.