Trădare în PNL! Un deputat și ministru, împotriva lui Orban și Iohannis

Trădare în PNL! Un deputat și ministru, împotriva lui Orban și Iohannis

Deputatul PNL Bogdan Gheorghiu a declarat, marţi, la audierea sa pentru funcţia de ministru al Culturii, că va vota pentru învestirea Guvernul Orban II în Parlament. Votul pentru învestirea Cabinetului Orban II va avea loc în data de 24 februarie.

La începutul audierii de marți, Bogdan Gheorghiu a fost întrebat de preşedintele Comisiei de cultură din Senat, Lucian Romaşcanu: „Dumneavoastră, în calitatea de deputat, veţi vota Guvernul Orban II când va veni la vot în Parlament?”, iar răspunsul a fost: „Sigur că da”, potrivit flux24.ro.

Întrebat, la finalul audierii, de către jurnalişti dacă va vota pentru învestirea Guvernului, în pofida deciziei partidului ca parlamentarii PNL să nu voteze acest cabinet pentru a se ajunge astfel la alegeri anticipate, Gheorghiu a spus:

„Sigur, în momentul în care sunt ministru desemnat, opţiunea mea va fi să votez. Aceasta este opţiunea mea pe moment. Voi avea consultări cu conducerea partidului, este o opţiune şi aceea este de a vota.

Ne puteți urmări și pe Google News

În momentul în care ai dublă calitate, de ministru şi de parlamentar, poate conducerea partidului va avea o derogare pentru acest segment. Dar nu exclud nicio variantă în acest moment”.

Bogdan Gheorghiu a primit, marți, aviz negativ pentru funcţia de ministru al Culturii din partea deputaților și senatorilor din comisiilor de specialitate ale Parlamentului, care l-au audiat.