Evenimentul Zilei > Monden > Totul s-a terminat brusc pentru Elton John. Anunț cu ochii în lacrimi
Totul s-a terminat brusc pentru Elton John. Anunț cu ochii în lacrimi

Totul s-a terminat brusc pentru Elton John. Anunț cu ochii în lacrimi

Elton John, 72 de ani, evolua la Aukland în Noua Zeelandă. Dintr-o dată s-a oprit cerându-şi scuze fanilor că nu mai poate continua.

În timp ce se afla în mijlocul unui turneu mondial, Elton John a oprit brusc un concert în Aukland. Superstarul britanic în vârstă de 72 de ani, s-a străduit să cânte duminică seara, pe Mount Smart Stadium. S-a oprit şi cu lacrimi în ochi şi-a cerut scuze explicând că are pneumonie.

După ce a fost examinat de un doctor, a cântat încă două piese înainte de a se opri în mijlocul concertului: „Nu pot cânta, mi-am pierdut vocea”, a spus publicului. „Trebuie să plec, îmi pare foarte rău”, a spus el răvăşit. Filmările video îl arată pe Elton John într-un costum albastru, purtând ochelari mari, stând în faţa pianului şi ridicând din umeri neputincios în faţa mulţimii.

Ultimul tur înainte de pensionare?

El a părăsit scena cu capul în jos, ajutat de membrii echipei sale, în tip ce mulţimea exulta. „Am fost diagnosticat cu pneumonie atipică mai devreme, dar am fost hotărât să vă ofer cel mai bun spectacol posibil”, a scris apoi pe contul său de Twitter. Această pneumonie a fost provocată de uşoare infecţii ale sistemului respirator.

Elton John se află în Noua Zeelandă ca parte a turneului său mondial, „Farewell Yellow Brick Road”, care a început în 2018 şi este programat să se încheie la sfârşitul acestui an la Londra. Cu sute de concerte în întreaga lume, acest turneu este considerat ca ultima şansă de a-l vedea pe cântăreţ înainte de a se retrage.

Elton John este programat să concerteze în Aukland marţi şi joi înainte de a merge în Australia pentru încă 7 concerte. Promotorul etapelor australiene ale turneului, Chugg Entertainement, a declarat că vedeta se odihneşte şi că evenimentele vor continua aşa cum era planificat. „Medicii sunt siguri că se va recupera”, a spus un purtător de cuvânt, potrivit Le Point.