Betis Sevilla, noua echipă a lui Alin Toșca, a reușit, ieri, un punct de aur cu FC Barcelona, scor 1-1, în campionat. A fost, de altfel, și primul meci oficial al românului în vârstă de 24 de ani, la doar câteva zile după ce a părăsit Steaua. În partida de ieri, Toșca a fost folosit pe postul de fundaș central stânga într- o linie de cinci, și a avut, în final, o evoluție salutară. Românul nu s-a temut de tripleta MSN a grupării catalane și a avut intervenții sigure.

Surprinzător, Betis a sclipit în fața trupei lui Luis Enrique.

„A avut un joc foarte serios“

Andaluzii au fost primii care au dat lovitura „Estadio Benito Villamarin“, deschizând scorul în minutul 75, prin Alex Alegria. Înainte de acest lucru, gazdele reușiseră să aibă și o bară. Neșansa ca Betis să termine victorioasă confruntarea cu Barcelona a venit în ultimul minut de joc. Salvatorul catalanilor a fost Luis Suarez, care a marcat fără emoții din pasa de geniu a lui Lionel Messi. „Toșca a avut un joc foarte serios, sunt fericit. Am fost foarte organizați, cu un ajutor foarte bun din partea apărării, atacului și din partea fanilor“, a declarat Victor Sanchez, antrenorul lui Betis.

Fundașul în vârstă de 24 de ani a fost achiziționat de andaluzi în această săptămână, de la Steaua, pentru un milion de euro. Pentru gruparea patronată de Gigi Becali a jucat în 96 de meciuri şi a reuşit un gol.

După remiza de ieri, Barcelona este pe locul 3 în La Liga, cu 42 de puncte, în timp ce Betis se află pe locul 13, cu 23 de puncte strânse în 19 meciuri.

Te-ar putea interesa și: