Evenimentul Zilei > Actualitate > TOP 10 Hoteluri UIMITOARE. Trebui să vezi ca să-ţi crezi ochilor | GALERIE FOTO
TOP 10 Hoteluri UIMITOARE. Trebui să vezi ca să-ţi crezi ochilor | GALERIE FOTO

TOP 10 Hoteluri UIMITOARE. Trebui să vezi ca să-ţi crezi ochilor | GALERIE FOTO

Am tot auzit de tot felul de topuri de cărţi, filme, albume pe care trebuie să nu le ratezi, dar de hoteluri în care trebuie să mergi măcar o dată în viaţă, nu.

Ei bine, cineva totuşi s-a preocupat să alcătuiască un clasament al hotelurilor atât de uimitoare încât să le recomande drept destinaţii pe care e bine să nu le retezi în viaţă.

Pe unele dintre acestea le recomandă peisajul în care sunt amplasate, pe altele arhitectura. Cum unicitatea face diferenţa, serviciile de marketing nu obosesc în a reliefa că extravaganţa tarifelor merită toată osteneala turistului.

Luând în calcul mai ales aspectul spectaculos, Factarmy a realizat un top 10 cu cele mai uimitoare hoteluri la care pământeanu are acces.

Ce hoteluri sunt în top şi care sunt lucrurile ce le fac atât de tentante aflaţi din galeria foto de mai sus.

 

 

1. Complexul Manta, Zanzibar

Numele este la fel de exotic ca şi staţiunea din care face parte. Situat nord-vestul insulei Pemba, acest complex subacvatic este înconjurat de apă limpede ca cristalul, iar plaje sunt de o uimitoare frumuseţe.

2. Hotelul Kakslauttanen, Finlanda

Acest hotel finlandez se află în localitatea Igloo, în Laponia. Arhitectura sa ingenioasă atrage turiştii din toată lumea. Aici Luminile Nordului se pot vedea stând culcat în pat, în oricare din cele 20 de iglu.

3. Panchoran Retreat, Bali

Situat în insula Bali, Retreat Panchoran se află chiar în mijlocul unei păduri fiind ceea ce se numeşte eco-friendly.

4. Complexul Ladera, St. Lucia

Acest complex de lux uimitor cuprinde 32 de vile cu design unic. Panorama pe care turistul o poate admira fie şi din pat, este una de vis.

5. Rayavadee Krabi,Thailanda

Situat pe plaja magnifică Krabi, acest complex oferă un centru spa cu servicii complete, teren de tenis și o piscină în aer liber. Există 100 camere care satisfac şi cele mai elevate gusturi.

6.  Hotelul Astarte Suits, Grecia

Situat în Insula Santorini, acest hotel are o piscină în aer liber şi un centru spa care te lasă fără replică. Vedere la mare este fantastică, iar plajele curate încântă turiştii care vor să îşi petreacă vacanţa la mare.

7. Conrad Maldives, Insula Rangali

Acest complex are vile de lux ce oferă intimitate totală: cele subacvatice. Pereţii din sticlă oferă o vedere fantastică în Oceanul Indian.

8. Hotelul Ubud Hanging Gardens, Indonezia

Situat în centrul orașului Bali, acest complex se află în apropierea râului Ayung. Locația strategică a hotelului oferă acces ușor la atracțiile din apropiere, cum ar fi Satung, Dalem Segara şi Jaang.

9. Dedon Island Resort, Filipine

Acest complex de situat pe insul este înconjurat cu plaje cu nisip de un alb strălucitor şi de mici sate pitoreşti. Mâncarea servită cu un strop de ingrediente locale face deliciul turiştilor.

Ascher Cliff Restaurant, Elveţia

Crestele munţilor spectaculoase şi confortul fac din acest loc unul irezistibil pentru turişti.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: