Evenimentul Zilei > Actualitate > Tobi Ibitoye E VOCEA ROMÂNIEI? Iată ce cotă are fiecare concurent la PARIURI
Tobi Ibitoye E VOCEA ROMÂNIEI? Iată ce cotă are fiecare concurent la PARIURI

Tobi Ibitoye E VOCEA ROMÂNIEI? Iată ce cotă are fiecare concurent la PARIURI

Loredana nu va avea nicium concurent în finală, dar va urca totuși pe scena de la Vocea României

Emoții mari pentru concurenții de la Vocea Romaniei în finala din aceasta seara. In urma analizei realizate asupra parcursului fiecarui concurent ramas in cursa pentru marele titlu, bookmakerii Netbet ii coteaza cu cele mai mari sanse la titlu pe Tobi Ibitoye si Michel Kotcha, din Echipa Smiley.

Iata cotele oferite:

 

Echipa Smiley  1.29

Echipa Moga  4.50

Echipa Tudor  3.25

Vocea României – Câștigător

Tobi Ibitoye  1.50
Tomi Weissbuch  5.25
Cristina Balan  3.50
Michel Kotcha  2.85

Surprinzător, Tobi Ibitoye a fost văzut câștigător al Vocii României încă din perioada duelurilor, majoritatea caselor de pariuri cotându-l pe tânărul din Nigeria cu 1.50

Cristina Bălan din echipa Tudor, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye din echipa Smiley și Tomi Weissbuch din echipa Moga vor urca pentru ultima dată în acest sezon pe scena vocilor și se vor lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro! Săptămâna aceasta ei au repetat alături de antrenorii lor și sunt gata să cucerească publicul cu momente de excepție și cu vocile lor senzaționale.

Cei patru finaliști vor interpreta mâine seară câte trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor și încă una cu artiști cunoscuți. Telespectatorii vor avea parte și de două surprize, aduse pe scena celei mai bune competiții a vocilor de fostul câștigător Vocea României, Tiberiu Albu și colegii lui din formația Fameless, dar și de celebra trupă rock Vița de vie. Chiar dacă Loredana nu va avea un concurent în finală, echipa antrenoarei va fi reprezentată mâine de patru dintre cele mai bune voci ale sale din acest sezon, care vor cânta împreună cu ea.

Melodii precum Jealous sau The show must go on vor fi interpretate de finaliștii Vocea României, care le vor aduce românilor momente pline de bucurie, energie, emoție și sensibilitate.

Prin sms sau apel la numărul 1200, vă puteți vota favoritul, pe care îl puteți transforma în câștigătorul noului sezon Vocea României!