Evenimentul Zilei > Justitie > TOADER are noi PLANURI pentru JUSTIȚIE. „Voi anunța o MĂSURĂ IMPORTANTĂ pentru STATUL de DREPT”
TOADER are noi PLANURI pentru JUSTIȚIE. „Voi anunța o MĂSURĂ IMPORTANTĂ pentru STATUL de DREPT”

TOADER are noi PLANURI pentru JUSTIȚIE. „Voi anunța o MĂSURĂ IMPORTANTĂ pentru STATUL de DREPT”

Joi, la intrarea în Parchetul General, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că astăzi va anunța „o măsură importantă pentru statul de drept”.

Tudorel Toader a declarat că a mers la Parchetul General ca să se întâlnească cu procurorul general adjunct Bogdan Licu și cu procuroarea Elena iordache, șefa unei asociații a procurorilor din România.

Întrebat de ce a venit astăzi la Ministerul Public, Toader a declarat că „răspunsul se află în articolul 132 din Constituție, care spune că procurorii își dessfășoară activitatea sub autoritatea ministrului Justiției. Prin urmare, meg să văd cu își esfășoară activitatea. Voi avea mai multe întrevederi. O primă întrevedere cu doamna procuror Iordache Elena care este președinta Asociației Procurorilior din România, pe care o apreciez din punct de vedere professional, sub aspectul devotamentului față de MP.  În al doilea rănd, voi avea o întrevedere cu procurorul general adjunct, Bogdan Licu, pe care l-am invitat la conferințele ce vor avea loc cu prilejul preluarii președinției UE. La ieșire, vă voi comunica și o măsură importantă pe care o voi lua în curând cu privire la statul de drept”.