„Cu toată dragostea, dacă nici în această dimineață nu își respectă cuvântul dat domnul Tudorel Toader (aseară ne-a zis că e "foarte obosit"), o să fiu și eu "foarte obosit" azi în plen și n-o să am deloc energia necesară pentru a apăsa pe buton la votul privind moțiunea simplă. Deja mă simt "foarte, foarte obosit", a declarat Liviu Pleșoianu.

 

Marți seară, după ședința din Plenul Camerei Deputaților, Tudorel Toader a anunțat că nu va publica în ziua anunțată initial documentul mult așteptat cu privire la Augustin Lazăr. Ministrul a invocat că a avut o zi extrem de aglomerată, fapt care nu i-a permis să se țină de promisiune.
 

„Voiam să public documentul astăzi, dar am avut o zi extrem de aglomerată. După o ziua grea pe care am avut-o astăzi, de la prima oră și cu moțiunea din Parlament…cred că o să găsesc înțelegere din partea dumneavoastră. Promit că mâine dimineață, la prima oră, îl veți avea”.

 

„Vă voi pune public să vedeți cum în septemnrie, la MP, se formează o comisie de evaluare a Procurorului General, pentru a evalua activitatea de la momentul 2014-2015. Comisia era formată din membri, avându-l ca președinte pe Augustin Lazăr. Când și-au dat seama, au schimbat componeța pentru ca Augustin Lazăr să nu îl evalueze pe Augustin Lazăr”, a decalart Toader în Plen.

 

Te-ar putea interesa și: