Evenimentul Zilei > Monden > Tinu Vereșezan este în doliu. „Îți voi mulțumi până voi închide ochii pentru tot”
Tinu Vereșezan este în doliu. „Îți voi mulțumi până voi închide ochii pentru tot”

Tinu Vereșezan este în doliu. „Îți voi mulțumi până voi închide ochii pentru tot”

Este distrus după ce femeia care l-a iubit cel mai mult pe această lume a plecat la cele veșnice. Tinu Vereșezan a dat anunțul trist pe contul său de socializare.

Unul din marii artiști ai țării, Tinu Vereșezan, trece prin momente grele. Artistul și-a pierdut cea mai dragă ființă.

Tinu Vereșezan este în doliu. „Îți voi mulțumi până voi închide ochii pentru tot”

Pierderea mamei este un lucru prea greu de acceptat, iar Tinu Vereșezan trece prin cea mai cumplită experiență a vieții. Cântărețul  a făcut anunțul trist pe pagina sa de Facebook, dar nu a menționat motivul pentru care femeia a murit.

„Prea repede mamă… nu pot să cred și mi se rupe sufletul de durere…”

Mama mea dragă, iubita și scumpa mea. Toată viața ai fost o luptătoare. Ai trecut prin multe greutăți doar ca să fim noi bine și ne doream să trăim fericiși până la adânci bătrâneți. Dar din păcate Dumnezeu a hotărât că a fost destul și te-a luat în împărăția Lui. Prea repede mamă… nu pot să cred și mi se rupe sufletul de durere…Îți voi mulțumi până voi închide ochii pentru tot. Am fost cel mai mândru copil din lume știind că te am ca și mamă. Dumnezeu să te ocrotească și să te odihnească în liniște și pace iar de acolo de sus să ne veghezi drumul prin această lume. Te iubesc, îngerul meu”, a fost mesajul lui Tinu Vereșezan.

Cu cinci ani în urmă i-a murit și bunica

Viața i-a mai dat o palmă cântărețului și acum cinci ani, când a suferit îngrozitor după ce bunica sa a plecat în lumea celor drepți. Tinu a suferit atunci enorm, a avut insomnii și a slăbit foarte mult.

„Am avut un deces în familie, bunica mea s-a dus la cei drepți. Ea a fost persoana care m-a crescut, m-a educat, mi-a dat cei 7 ani de acasă. Era o fire foarte veselă, era o persoană foarte muncitoare. M-a învățat că dacă vreau ceva în viață trebuie să muncesc (…) Am slăbit și din cauza asta, nopțile nu le mai dormeam, am luat medicamente”, a spus Tinu Vereșezan pentru Antena Stars.