Evenimentul Zilei > Actualitate > Povestea unei tinere de 23 de ani: A refuzat să facă sex şi este aruncată pe fereastră. Ce a urmat este cumplit
Povestea unei tinere de 23 de ani: A refuzat să facă sex şi este aruncată pe fereastră. Ce a urmat este cumplit

Povestea unei tinere de 23 de ani: A refuzat să facă sex şi este aruncată pe fereastră. Ce a urmat este cumplit

La doar 23 de ani trece prin momente cumplite, a supravieţuit unei tentative de omor. Nu a vrut să facă sex cu stăpânul casei şi el a aruncat-o pe fereastră. De miercuri el este în închisoare, ea în scaunul cu rotile pentru tot restul vieţii.

Astfel este sintetizată povestea unei fete de 23 de ani victima violenţei. Asta rezultă din cercetările poliţiei din Firenze, care a arestat un bărbat de 43 de ani, un nigerian, Daniel Chukwuka, bodyguard. Acuzaţia este de tentativă de omor. Arestarea a fost făcută în urmă cu câteva zile, dar întâmplarea s-a petrecut acum câteva luni.

Chukwuka o aruncă pe fereastra locuinţei sale de la etajul 2 al unei clădiri dintr-un catier din Firenze. A facut-o ''orbit de furie'', se justifică el fiindcă fata a spus NU avansurilor sale. Ca şi cum ar avea dreptul să  fie furios pentru refuzul femeii. Aspectul cel mai grav al întâmplării este că bărbatul a povestit iniţial poliţiei că fata s-a aruncat singură. Iar pe moment varianta sa a fost luată de bună de către anchetatori. Lucrurile se schimbă când, în urmă cu două zile, fata de 23 de ani se trezeşte din comă şi povesteşte tot. În acest moment tentativa de sinucidere se transformă în tentativă de omor.

Tânăra sosise de câteva luni în Italia, după ce făcuse călătoria speranţei. E vulnerabilă, n-are un loc de muncă fix, cerşeşte. Este o foarte tânără de 23 de ani de religie catolică evanghelică. Găseşte un acoperiş la nigerian care-i închiriază o cameră. Dar atmosfera devine din ce în ce mai grea. Daniel Chukwuka îi cere mereu să facă sex, uneori o pipăie cu forţa, dar ea rezistă.

Înntr-o seară erau singuri în casă, el nu mersese la serviciu fiind ''bolnav'', ea se afla în camera sa privind un film pe celular. El intră peste ea în cameră dezbrăcat pe jumătate, se aşează lângă ea şi-şi dă chiloţii jos. Ea îl refuză şi încearcă să înregistreze totul. El îşi dă seama şi se pierde cu firea, îi smulge telefonul din mână, o plezneşte şi o ameninţă cu o rangă de fier. Între timp soseşte prietenul lui care înceracă să-l calmeze…ea se retrage cu spatele către fereastra deschisă, el o împinge, ea cade, relatează Huffingtonpost.