Evenimentul Zilei > Actualitate > ”Terminator” s-a vaccinat împotriva COVID-19. Schwarzenegger a stat la coadă pentru vaccin
”Terminator” s-a vaccinat împotriva COVID-19. Schwarzenegger a stat la coadă pentru vaccin

”Terminator” s-a vaccinat împotriva COVID-19. Schwarzenegger a stat la coadă pentru vaccin

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva COVID-19. Terminatorul a stat la coadă pentru vaccin la centrul de vaccinare din Los Angeles

Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva COVID-19. Terminatorul a stat la coadă pentru vaccin la centrul de vaccinare din Los Angeles.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 73 de ani, a publicat o înregistrare video pe Twitter în care poate fi văzut stând într-o mașină la centrul de vaccinare de pe stadionul Dodgers din Los Angeles, înainte de a fi vaccinat.

„Astăzi a fost o zi bună. Nu am fost niciodată atât de fericit să aştept la coadă. Dacă eşti eligibil, alătură-te mie şi înscrie-te pentru a te vaccina. Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!”, a scris pe Twitter fostul guvernator al Californiei.

Republicanul Arnold Schwarzenegger a fost guvernator al Californiei în perioada 2003-2011.

În această vară a apărut într-un videoclip împreună cu patru dintre predecesorii şi succesorii săi în funcţie cerând populaţiei să poarte măşti. „Dacă porţi mască îi protejezi pe cei din jurul tău. Nu este o chestiune politică. Nu este o slăbiciune”, a spus Schwarzenegger.