Evenimentul ZileiActualitateO nouă TEORIE sugerează că SFÂRŞITUL LUMII este FOARTE APROAPE. Un pasaj din Biblie sugerează DATA când va avea loc

O nouă TEORIE sugerează că SFÂRŞITUL LUMII este FOARTE APROAPE. Un pasaj din Biblie sugerează DATA când va avea loc

O nouă TEORIE sugerează că SFÂRŞITUL LUMII este FOARTE APROAPE. Un pasaj din Biblie sugerează DATA când va avea loc
Sfârșitul lumii ar putea veni mai devreme decât ne-am gândit, pentru că o nouă teorie sugerează că suntem aproape de finalul timpului rămas pe acest pământ. Profeția ne spune că totul se va întâmpla pe 23 aprilie.

Potrivit teoreticienilor conspirației, codurile biblice sugerează că sfârșitul lumii este iminent, iar Pământul va fi distrus în 23 aprilie. Apocalipsa 12: 1-2 sugerează despre un pasaj din Biblie care indică  a doua venire a lui Iisus Hristos pe pământ: "Un semn mare apare pe cer: o femeie înfășurată în soare, luna sub picioarele ei și o coroană de douăsprezece stele pe capul ei (…) Ea, era însărcinată și țipa, fiind în durerile nașterii".

Pe 23 aprilie, soarele și luna vor fi în Fecioară, la fel ca Jupiter, care reprezintă Mesia.  Experții au respins inițial această afirmație atunci când au descoperit că această aliniere are loc la fiecare 12 ani.  David Meade, un teoretician al conspirației creștine, este principalul expert care sugerează că vine, totuşi, sfârșitul.

Meade prezice, de asemenea, că un sistem planetar mitologic cunoscut sub numele de "Planet X" sau Nibiru, cum mai este cunoscut,  va apărea pe 23 aprilie. 

El a spus: "În această perioadă, 23 aprilie 2018, luna apare sub picioarele constelației Fecioarei. Soarele pare să o îmbrace cu precădere pe Fecioară. Cele 12 stele includ o nouă stea, a Leului, iar cele trei aliniamente planetare  Mercur, Venus şi Marte – se combină pentru a face un grup de 12 stele pe capul Fecioarei. "

„Deci, constelațiile Fecioara, Leul, Serpens, Ophiuchus reprezintă un singur semn, care se întâmplă o dată într-un secol, exact așa cum este descris în capitolul 12 al Apocalipsei".

NASA a negat că ar exista "Planet X", numind totul ca fiind o farsă. Mai mult,  Jonathan Sarfati sugerează că fenomenul a avut loc de patru ori în ultimul mileniu, iar noi suntem încă aici.

Într-un articol intitulat "Se va încheia lumea pe 23 aprilie? El explică: "Ca de obicei cu orice astrologie (sau adaptare creștină a acesteia), alegem stelele care corespund concluziei dorite. Nu există nimic care să sugereze că 23 aprilie este o dată importantă pentru profeția biblică, iar creștinii trebuie să fie atenți să nu fie prinși în astfel de revendicări senzaționale". 

"Nu vom cunoaște ziua sau ora, așa că trebuie să fim gata în orice moment!", notează express.co.


Accesează: