Evenimentul Zilei > Actualitate > Teoria șoc a unchiului Alexandrei: „Eu nu cred că Dincă este criminalul nepoatei mele”
Teoria șoc a unchiului Alexandrei: „Eu nu cred că Dincă este criminalul nepoatei mele”

Teoria șoc a unchiului Alexandrei: „Eu nu cred că Dincă este criminalul nepoatei mele”

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei lansează o teorie bombă. El spune că nu Gheorghe Dincă este cel care a ucis-o pe nepoata sa. Mai mult, el spune că procurorii și polițiștii sunt mână în mână cu proxeneții.

Deși Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis, pe Alexandra și Luiza Melencu, Alexandru Cumpănașu crede că presupusul criminal nu ar fi, de fapt, cel care le-a ucis pe fete. Într-o emisiune televizată, Cumpănașu a spus că este convins că procurorii și polițiștii sunt mână în mână cu interlopii, cu proxeneții.

Mi s-a infirmat că există numere de telefon ale polițiștilor în aparatul lui Dincă. Nu am niciun dubiu că acest om era cunoscut de primar și de toți cei cu funcție, că era luat în evidență de poliție. Nu cred că ar fi o tragedie dacă ar fi făcută publică stenograma discuției dintre acel sau acei polițiști și Alexandra, după apelurile la 112. Noi am făcut publică stenograma de la 112 și nu a fost deloc ușor.

Sunt convins că procurorii și polițiștii sunt mână în mână cu interlopii, cu proxeneții. Eu nu cred că este criminalul Alexandrei, dacă Alexandra a decedat. Nu cred că un om ca Dincă ar fi stat pasiv când a surprins-o pe Alexandra și a făcut liniștit focul în casă și a ars-o, iar apoi a pus peste cenușă inelul ca să fie proba că el a ucis-o. Eu susțin că Alexandra, dacă a decedat, nu a decedat acolo. Cum ar putea cineva să stea nepăsător ca să știe că a sunat la poliție și să nu facă nimic. Ori știa că avea protecție, ori a fost luată de acolo. Trebuie să vedem dacă sunt toți dinții Alexandrei, să vedem dacă i-au fost extrași dinți și puși acolo, sunt multe lucruri neclare”, a spus Alexandru Cumpănașu la RomâniaTV.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: