Teo se mărită cu un necunoscut

Teo se mărită cu un necunoscut

Deşi în urmă cu câţiva ani vedeta spunea că "instituţia matrimonială este depăşită", 2012 o aduce în faţa altarului alături de un misterios partener.

"Este adevărat că urmează să mă mărit. Este probabil cel mai fericit moment pe care l-am trăit până acum şi cred că Dumnezeu mi l-a rezervat pentru momentul acesta ca să înţeleg că, dacă îţi înveţi lecţia, toate căile ţi se deschid. Nu mi se pare un eveniment spectaculos pentru public, pentru că el nu schimbă nimic din punctul acesta de vedere, dar pentru mine întâlnirea şi evenimentul în sine au reprezentat şi reprezintă în continuare adevărate revelaţii. Sunt sigură că aceia care vor afla îmi vor împărtăşi bucuria şi vor înţelege de ce nu vrem să facem din asta un eveniment de presă. Sunt foarte mândră de partenerul meu, dar el e o persoană privată pe care nu aş vrea-o în luminile reflectoarelor în acest moment", a spus, azi, Teo pentru Mediafax.

O iubire ascunsă de presă Deşi Teo nu a dezvăluit numele celui ales, sigur nu este vorba despre vechiul ei prieten, Marian Teodorescu, alias Domn Profesor. Vedeta l-a întâlnit pe bărbatul misterios în urmă cu o jumătate de an, pe Facebook. Acesta este un român stabilit în străinătate de mai mulți ani și, după cum spune Teo se înțelege foarte bine cu Maia, fetița vedetei. Nunta va avea loc pe malul lacului Buftea, iar realizatoarea spune că nu vor fi foarte mulți invitați.

Evenimentele prin care a trecut în ultimul an i-au schimbat vedetei prio­rităţile. După un an foarte dificil, în care cunoscuta realizatoare de televiziune spunea că "a învăţat să meargă de cinci ori", Teo declara "La 43 de ani mă reinventez ca om, dacă-mi iese chestia asta mă declar fericită".

Ne puteți urmări și pe Google News

De la începutul anului, vedeta a renunţat la responsabilităţi şi şi-a acordat mai mult timp pe care să-l petreacă alături de fiica ei, Maia, în vârstă de opt ani. Fuga de măritiş

Teo nu este la prima căsnicie. Ea a făcut pasul pentru prima dată în 1990 şi a divorţat în 1997.

În urmă cu câţiva ani, ea spunea pentru revista "Unica": "Mă­ritişul în sine, instituţia matrimonială, este depăşită. Nu foloseşte decât ca să faci rău. La un moment dat, între cei doi intervin nişte tensiuni, prăjitura se scufundă din interior, face implozie relaţia şi dup-aia încep scandalurile".

TRASEU

O carieră de succes

Teodora Virginia Trandafir este una dintre cele mai de succes realizatoare TV de la noi. Născută pe 2 iunie 1968, în Piteşti, judeţul Argeş, vedeta are o fetiţă, Maia, pe care a adoptat-o în 2004. În primăvara lui 2010, ea a decis să intre în politică şi a fost aleasă deputat din partea PDL. Anul acesta Teo a acceptat un rol în "Pariu cu viaţa" la Pro TV şi a demisionat din Parlamentul României. "Sunt foarte mândră de partenerul meu, dar el e o persoană privată pe care nu aş vrea-o în luminile reflectoarelor“ Teo Trandafir, vedetă TV