Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul

Teo Trandafir renunță. Greu își mai găsește locul Sursa: captură video

Teo Trandafir a revenit pe micile ecrane alături de Ilinca Vandici, la Kanal D 2, acestea prezentând cel mai nou show, Follow us. Prezentatoarea a declarat că a avut nevoie de o pauză de la televiziune și că acum s-a întors cu forțe proaspete.

Teo Trandafir, despre colaborarea cu Ilinca Vandici

„Am primit această propunere cu bucurie și entuziasm. M-am bucurat mai ales de faptul că voi lucra cu Ilinca Vandici care, pentru mine, și nu numai, este un om extraordinar. O știu de foarte mulți ani și mi se pare această colaborare o minune. Nu am resimțit această pauză, pentru că nu a durat foarte mult. A fost doar o pauză scurtă, care este, uneori, benefică.”, a declarat Teo Trandafir  pentru Spectacola.

Teo Trandafir

Sursa foto Kanal D

Și-a dat demisia

Înainte de emisiunea „Follow us”, prezentatoarea a lucrat la Radio Impuls. Chiar dacă îi plăcea foarte mult, ea a declarat că trebuie să renunțe la radio pentru că nu mai are timp. Aceasta a spus că, în următoarea perioadă, se va axa doar pe proiectele pe care le are în televiziune.

Teo Trandafir

Teo Trandafir. Sursa foto: Facebook

„La radio, din păcate, voi renunța, pentru că emisiunea „Follow us!” va fi difuzată de luni până joi, de la ora 15.00, pe Kanal D2 și nu voi mai avea timp. Dar podcastul „Gând la gând cu Teo” va merge înainte cu siguranță. Încă nu știu cum îmi voi împărți timpul între emisiune și filmarea podcastului, dar, cu siguranță, voi face în așa fel încât să iasă totul așa cum trebuie.”, a mai spus îndrăgita prezentatoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Teo Trandafir, despre emisiunea „Insula de 1 milion”

Teo Trandafir și-a spus părerea și despre „Insula de 1 milion”, un show de supraviețuire. Ea a declarat că această competiție este foarte dificilă și că îi respectă pe toți concurenții. Ea a mai spus că se uită la emisiune de fiecare dată când are ocazia.

„Este incredibil cum trăiesc niște oameni atât de diferiți, cu vârste, profesii, pasiuni, în mijlocul junglei. Cum se gospodăresc, din nimic, cum se leagă relațiile între ei, cum se iscă tot felul de conflicte. Iar probele sunt chiar dificile, trebuie să ai anduranță, îndemânare, să fii stăpân pe tine și perspicace. Pe mine reality show-ul asta m-a cucerit.”, a mai spus aceasta.