Evenimentul ZileiActualitateTeo Trandafir DĂ LOVITURA pe piața media. Va prezenta o emisiune urmărită de MILIOANE de români. Detalii de ULTIMĂ ORĂ

Teo Trandafir DĂ LOVITURA pe piața media. Va prezenta o emisiune urmărită de MILIOANE de români. Detalii de ULTIMĂ ORĂ

Teo Trandafir DĂ LOVITURA pe piața media. Va prezenta o emisiune urmărită de MILIOANE de români. Detalii de ULTIMĂ ORĂ
Kanal D se pregătește pentru noul sezon Vrei să fii milionar, iar emisiunea va fi prezentată de Teo Tradafir. Este prima dată când show-ul va avea, în România, o prezentatoare - până acum, gazda emisiunii era Virgil Ianțu.

Pagina de Media scrie că show-ul va fi produs de compania Zucchero, cei care s-au ocupat de format și la ultimele sezoane difuzate în România, pe Prima TV și pe Kanal D. Zucchero Media este, totodată, producătorul emisiunilor Roata norocului (Kanal D), Visuri la cheie (Pro TV) și Câștigă România (TVR 2). Emisiunea va fi pe Kanal D în grila de toamnă.

Show-ul a fost difuzat pentru prima dată în anul 2000, pe atunci sub numele „Vrei să fii miliardar”, la Prima TV și a fost prezentată de Virgil Ianțu. În anul 2003 postul de televiziune a intrerupt difuzarea emisiunii.

În vara anului 2011, Kanal D a cumpărat drepturile de difuzare. Aici, emisiunea a fost întreruptă la finalul anului 2012, în contextul unei relații tensionate între postul TV și prezentatorul Virgil Ianțu.

La sfârşitul anului 2012, prezentatorul s-a arătat nemulţumit de faptul că managerii televiziunii nu au respectat termenii înţelegerii contractuale şi a chemat în instanţă firma care deţine televiziunea.

În timp ce prezentatorul declara pe contul lui de socializare că din cauza neînţelegerilor a refuzat să semneze un nou contract pentru sezonul următor, reprezentanții televiziunii susţineau că, de fapt, colaborarea s-a încheiat odată cu încetarea contractului, la sfârşitul anului 2012, mai scrie sursa citată. 

Justiția a dat câștig de cauză postului Kanal D. În 2014 postul Prima TV a achiziționat din nou dreptul de difuzare al formatului. A fost transmis un singur sezon, prezentat tot de Virgil Ianțu.

 


Accesează: