Evenimentul Zilei > Actualitate > Teo Trandafir, chemată de URGENȚĂ la școala unde învață FIICA ei: „TRAGEDIE..”. Explicația SURPRINZĂTOARE a VEDETEI TV
Teo Trandafir, chemată de URGENȚĂ la școala unde învață FIICA ei: „TRAGEDIE..”. Explicația SURPRINZĂTOARE a VEDETEI TV

Teo Trandafir, chemată de URGENȚĂ la școala unde învață FIICA ei: „TRAGEDIE..”. Explicația SURPRINZĂTOARE a VEDETEI TV

Teo Trandafir a fost chemată în această dimineață la școala în care învață fiica ei, iar experiența pe care a trăit-o a emoționat-o foarte tare pe îndrăgita prezentatoare TV.

Cu puțin timp înainte de emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Teo a mers la fiica ei la şcoală. Vedeta nu a fost chemată de dascăli pentru că s-ar fi petrecut ceva nefericit ci dimpotrivă: Maia au participat la o demonstraţie de balet

„Azi, m-am dus la şcoala Maiei. Pe vremea mea, dacă părinţii erau chemaţi la şcoală, era tragedie! Acum, e prilej de balet! Bravo, Maia, copilul visurilor mele!”, a scris de vedetă după vizită. 

„Este o binecuvântare să vă aveţi una pe cealaltă”, „Felicitări! Vădoresc împlinirea dorinţelor”, „Minune de copil! N-ai cum… efectiv, n-ai cum să nu te mândreşti cu un asemenea suflet cald şi minte sclipitoare. Toate apariţiile ei sunt încântătoare sufletului meu”, sunt doar câteva din mesajele lăsate de fani, scrie Cancan.ro. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: